Stefan Hrusca susține 3 concerte în România în perioada 24 – 26 aprilie

0
106

Stefan Hrusca 24 aprilieȘtefan Hrușca revine in tara saptamana viitoare pentru trei concert deosebite: daca va e dor de  „Un copac cu flori” sau de  „Ochii tai”, “Frunze”  dar si de rascolitoarea „Ruga pentru parinti”, nu pierdeti cele trei spectacolele in care veti regasi fiorul serilor de alta data si farmecul refrenelor fara varsta!
 
Programul este urmatorul:
24 aprilie – Timisoara – Opera Romana
25 aprilie – Brasov – Centrul Cultural Reduta 
26 aprilie – Deva – Teatrul de Arta
Drumul artistic al lui Stefan Hrusca a inceput in 1981, odata cu integrarea sa in cadrul legendarului Cenaclu Flacara. Intr-un interval de doar trei ani, cuprins intre intre 1981 si 1984 Stefan a strabatut tara in lung si in lat si a canat in peste 1000 de concerte, vocea sa calda mangaind inimile romanilor din toate regiunile geografice ale Romaniei.  Cu timbrul vocal unic, candoarea inconfundabila si aparitia de o simplitate distinsa,  Stefen Hrusca a devenit unul dintre cei mai iubiti folk-isti din Romania. Printre albumele sale de referinta se numara: „Ruga pentru parinți” (1984), „Urare pentru indragostiți” (1986)’ „Fostele iubiri” (1995), „Balade speciale”  (2007) si desigur, foarte indragitele discuri de colinde si cantece maramuresene.
 
Daca in ultimii 25 de ani concertele de colinde ale lui Stefan Hrusca au dobandit statutul de traditie a sarbatorilor de iarna romanesti, concertele de folk sunt adevarate evenimente marcante ale peisajului cultural, prin prisma raritatii si caracterului individual.
 
Bilete pentru concertele de la Timisoara, Brasov si Deva se gasesc pe startickets.ro, bilete.ro, blt.ro si la sala de spectacol.
 
 
 

 
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here