Steve Perry: „Mă străduiesc să existe o reuniune Journey”

0
99

Steve Perry a declarat că există discuții și că ar putea cânta din nou alături de Journey.
Solistul a declarat că și-a dat seama cât de mult contează să fii într-o trupă abia după ce a fost dat afară în 1998.
Au existat unele zvonuri potrivit cărora Steve Perry și Neal Schon vor îngropa securea războiului, după ce, anul trecut, chitaristul i-a trimis următorul mesaj public fostului său coleg: „Între noi a fost o chimie extraordinară. Te iubesc și te admir foarte mult. Steve, hai să discutăm”.
Acum, Steve Perry a declarat pentru Artisan News: „Nu am mai lucrat cu Neal. Ne străduim, dar e greu. Dau tot ce e mai bun din mine în acest sens. Mai mult nu pot face”.
 
Nu a dezvăluit care sunt piedicile de care se lovesc, deși Neal Schon a sugerat în 2013 îl va păstra pe Arnel Pineda, actualul solist, chiar dacă Perry revine.
Privind în urmă la anii săi după perioada Journey, ani care au inclus și o confruntare cu cancerul, Steve Perry a declarat: „Trupele sunt un lucru minunat. Cu cât îmbrătrânesc, cu atât îmi dau seama cât de important a fost faptul că ne aveam unul pe altul. Îmi dau seama că am scos ce este mai bun din noi și că ne-am ajutat între noi să urcăm. A fost într-adevăr o chimie specială între noi”.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here