Două evenimente muzicale cu Alina Manole în Vama Veche pe 30 iulie și 1 august

0
30

Alina Manole 1 augustLocuitorii planetei muzicale Luna Pătrată o pot revedea pe Alina Manole săptămâna aceasta, în Vama Veche, joi – 30 iulie și sâmbătă – 1 august.

Reîntâlnirea cu femeia-poveste, ale cărei cântece vorbesc despre iubirile reale, cu inteligență în metaforă și umor, este de fiecare dată specială, întrucât Alina Manole reușește, pe scene de mii de oameni sau în săli intime de teatru, să pătrundă în inima celor care ascultă, delicat și…terapeutic. Experiența unui concert cu această artistă stârnește de multe ori uimire și încântare, mai ales celor care nu au avut ocazia să o vadă pe viu și să-i simtă energia, pasiunea, feminitatea și curajul de a da glas muzical unor subiecte tabu din viața fiecăruia. Iar cei care o cunosc deja, nu știu niciodată la ce să se aștepte, la ce mărturisiri…

Vama Veche este perfectă pentru mărturisirile Alinei. Și dacă joi, pe 30 iulie, artista va urca pentru a 9-a oară pe scena festivalului Folk You! Florian Pittis, pe 1 august un spectacol special va avea loc la ora 11 dimineață, la Papa la Soni (fosta Roata). „Joia Păcătoșilor” – spectacolul Alina Manole & Raul Kusak – va fi cântat la cafeaua de dimineață (a Vămii, desigur). Voce și pian, cu mărturisiri incomode, cu adevăruri spuse la colțuri (de Lună Pătrată), cu un joc de-a drama finalizat în hohote de râs – acesta este un spectacol unic al unei „păcătoase” pe măsură!

Îi invit pe toți păcătoșii să vină la întâlnirea anuală. Ne-am băut cafeaua de la 10 la Soni în Vamă și anul trecut și am plecat apoi mai liniștiți cu toții către plajă sau casă. În plus, mai bine să te întristezi și să râzi într-un interval de o oră și ceva dând vina pe cel de pe scenă, decât să porți cu tine apăsarea unor resturi de gând… „- aceasta este invitația non-conformistă a Alinei Manole la spectacolul „Joia Păcătoșilor”.

Cât despre ediția Folk You de anul acesta, artista spune: „De 9 ani urc scena mare de pe plaja devenită plaja Folk You și fiecare an reprezintă pentru mine un soi de An Nou muzical, un moment în care trag linia și văd ce am mai făcut de la ultima întâlnire cu marea. Momentan, suntem bine amândouă 🙂 ”

Alina Manole

www.alinamanole.ro

http://blog.alinamanole.ro

facebook.com/AlinaManoleOficial

30 iulie, Vama Veche

Recital Folk You! Florian Pittis – 2015

Sâmbătă, 1 august, Vama Veche

Joia Păcătoșilor, Papa la Soni, ora 11:00 dimineața

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here