SURPRIZE DE FINAL 31.12.

0
22

cadouri Leonard Cohen felicitare aZiua de ieri a fost dominată de desemnarea lui Sorin Grindeanu ca premier. Nu s-a făcut așa cum ne-am obșnuit, adică la Cotroceni, cu Președinte și desemnat alături, n-a fost conferință, n-a fost nimic. S-a trimis un SMS, s-a dat decret și gata. Iohannis nu mai vrea protocoale? Sau era grăbit să ajungă la Sibiu? Totuși e vorba de un premier care va conduce un guvern al României, nu o asociație de bloc. Mi-aș fi dorit să primim ceva mai mult respect din partea celor care ne conduc.
 
Pampsy alb aCompensația a venit azi noapte când am primit vizita (secret organizată) a două ascultătoare cu vechime: Ade Adelyna ( cu o poveste de viață dramatică) a mai fost o singură dată și Lavinia Ban (la a 5-a sau a 6-a vizită). Ele au devenit prietene prin intermediul emisiunii și a Facebook-ului. Lavinia a venit de la Timișoara în vizită la Adelina. Au decis să treacă pe la noi, fiind ultima ediție și au dorit să ne ofere niște cadouri foarte plăcute. Așa că nu le-am lăsat să plece fără să vorbim pe post. Cu emoțiile de rigoare, au stat cu noi aproape 4 ore. A fost o ediție cu multe urări, cu muzica celor dispăruți în 2016, cu muzica topurilor de final de an, cu hituri de An Nou ș.a.m.d. Nu mă așteptam să avem peste 500 de mesaje în noaptea pregătitoare a Revelionului, nu mă așteptam să avem ”drame” de cuplu dezbătute în comun. Doi tineri s-au despărțit din cauza gusturilor muzicale diferite! A fost un final de an petrecut alături de colegele din regia tehnică ,Monica Zaharia și Ileana Băjenaru. Un PreRevelion bogat și plăcut. Așa l-am trăit. Împreună cu Iulia vă urez și de aici să rămâneți prietenii nopților de vineri, atât timp cât ele vor fi lăsate să existe!
Iată ce cadouri frumoase am primit:
 
P.S. E minunat să știi că am astfel de ASCULTĂTORI, e minunat să aflu că pot genera prietenii reale, nu doar virtuale! Partea bună din oameni poate fi salvată, păstrată, cultivată prin muzică, înțelegere, comunicare,prin RADIO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here