Programe TV în noaptea de Revelion

0
107

Foto: Adevărul
Foto: Adevărul

Articol preluat din Adevărul
Posturile de televiziune au pregătit programe speciale pentru noaptea dintre ani, de la filme şi emisiuni până la show-uri şi concerte, pentru a le oferi telespectatorilor cele mai bune motive să petreacă Revelionul în faţa micilor ecrane.
De Revelion, Pro TV a pregătit acţiune, aventură, thriller şi comedie cu patru filme în premieră: „Furios şi iute în viteza a 5-a“, „Bunicul dezlănţuit“, „Gardienii galaxiei“ şi „Ispita“. Umorul şi distracţia sunt garantate în ediţiile speciale „Ce spun românii“ şi „Jocuri de celebritate“, iar concertul Loredanei, „Sentimente“, aduce muzica şi energia în casele românilor.
Sâmbătă, 31 decembrie, comedia „Aventurile lui Joe Dirt“ ne aduce în prim plan, de la ora 14.15, persoana care este întotdeauna în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit. Joe Dirt are un vis măreţ: să îşi cunoască părinţii, iar de aici începe aventura care îl duce chiar în Los Angeles.
De la ora 16.00, Queen Latifah şi Gerard Depardieu pornesc în „Ultima vacanţă“, cu banii economisiţi de-o viaţă la saltea.
De la ora 18.00, puteţi afla „Ce spun românii“ într-o ediţie specială în care magicienii (Cristian Gog, Robert Tudor, Iohannes, Ştefan Simion) se vor confrunta cu actorii (Marius Florea Vizante, Cove, Tania Popa, George Piştereanu).
Mihaela Rădulescu, Florin Busuioc, Marcel Pavel şi Monica Anghel sunt invitaţii de seamă ai lui Mihai Bobonete, de la 20.30, în sufrageria sa din „Jocuri de celebritate“. Replicile şi glume invitaţilor vor fi cu greu ţinute în frâu de cei doi căpitani de echipă, Paul Ipate şi Octavian Strunilă.
Prima zi din noul an aduce întreaga familie în faţa televizorului.
Duminică, 1 ianuarie, telespectatorii se amuză cu „Epoca de gheaţă 4: Continente în derivă“, de la ora 11.00, când Manny, Diego şi Sid vor porni în cea mai mare aventură, folosind un iceberg pe post de barcă.
De la 12.30, învăţăm ce înseamnă să ai un „Spirit rebel“, atunci când autorităţile iau decizia să interzică muzica şi dansul. Comedia continuă de la 17.15 cu „Sunt plecat din oraş“, povestea unui bebeluş de numai nouă luni, care se plictiseşte şi decide să pornească la plimbare prin oraş.
De la 20.30, acţiunea revine în forţă la Pro TV, cu „Furios şi iute în viteza a 5-a“. Fostul puşcăriaş Dominic Toretto (Vin Diesel) face echipă cu fostul poliţist Brian O’Conner (Paul Walker) pentru a da o ultimă lovitură care ar trebui să le recâştige libertatea. Urmează Robert De Niro în „Bunicul dezlănţuit“, de la ora 23.00, care va strica planurile perfecte de nuntă puse la cale de nepotul său.
Pro TV dă startul primei săptămâni din 2017 în forţă: luni, 2 ianuarie, Pro TV a pregătit, de la 12.00, filmul „Matinal cu scandal“, în care noua producătoare a unei emisiuni matinale trece prin momente destul de complicate, pentru că cei doi prezentatori nu sunt chiar cei mai buni prieteni în spatele camerei. De la 15.45, „Fantoma mea iubită“ ajunge în casele românilor, cu romantismul şi drama clasicului film.
 

Antena 1 aduce „Chef de râs“ cu Vasile Muraru şi Valentina Fătu 

Sâmbătă, 31 decembrie, de la ora 20.00, Vasile Muraru şi Valentina Fătu vin în faţa telespectatorilor cu o nouă ediţie a emisiunii „Chef de râs“. Momentele umoristice susţinute de cei doi îndrăgiţi actori ai Teatrului de Revistă „Constantin Tănase“ vor alterna cu cele muzicale, care-i vor avea ca protagonişti pe Daniela Condurache, Anda Adam, Fly Project, Radu Ille şi Jo.
„Am pregătit o nouă ediţie îmbunătăţită şi foarte frumoasă a emisiunii «Chef de râs», cu glume noi şi multă veselie, cu o interpretare nouă, modernă. Avem şi o Crăciuniţă specială, pe Daniela Crudu, care este invitată într-unul dintre scheciurile noastre. De asemenea, interpreţi cunoscuţi vor susţine momentele muzicale ale show-ului. Am realizat această ediţie «Chef de râs» special pentru telespectatorii Antenei 1 şi sperăm din tot sufletul să le placă. Acum, în prag de An Nou, le dorim tuturor «mulţi ani înainte!» şi să fie şi de acum încolo alături de noi“, spune Vasile Muraru.
Programul special de Revelion al Antenei 1, prezentat pentru al 17-lea an consecutiv de Dan Negru, aduce sâmbătă, 31 decembrie, de la ora 22.15, în faţa telespectatorilor, zeci de vedete şi măşti impresionante în spatele cărora se ascund numeroase celebrităţi, la Revelionul Starurilor 2017Cornelia şi Lupu Rednic, Viorica şi Ioniţă din Clejani, Pepe, Liviu Vârciu, Maria Cârneci, Horia Brenciu, Alex Velea, Alina Eremia, Lidia Buble, Şerban Copoţ, Nea Mărin, Daniela Condurache, George, Dorian Popa, Ruby, Monica Davidescu, Diana Munteanu, Marius Florea Vizante, Eugen Cristea, Nicoleta Nucă, Nico, Radu Vâlcan, Cornel Borza, Amna sunt doar o parte dintre vedetele care vor petrece Revelionul 2017 alături de Dan Negru, la Antena 1.
Momentele speciale ale nopţii vor fi cele dedicate măştilor, în spatele cărora se vor ascunde numeroase celebrităţi pe care artiştii din platou, împărţiţi în două tabere, a fetelor şi a băieţilor, vor trebui să le recunoască. De asemenea, telespectatorii Antenei 1 pot paria pe Facebook pentru fiecare mască în parte şi, în cazul în care ghicesc cine se ascunde în spatele fiecăreia, vor putea câştiga premii substanţiale.
Davy Jones din „Piraţii din Caraibe“, Durotan din „Warcraft“, Pălărierul din „Alice în Ţara Minunilor“, Papi, regina trolilor, Popeye Marinarul, X Men şi chiar o mască pe picioroange – Bunul Uriaş din „Marele Uriaş Prietenos“ – sunt o parte dintre cele 11 măşti care vor urca pe scena Revelionului Starurilor 2017 prezentat de Dan Negru. Şi asta nu este tot. În Noaptea de Revelion vom afla, în sfârşit, cine se ascunde în spatele măştii lui Carla’s Dreams.
 

TVR cu Stela şi Arşinel la ceas aniversar 

TVR împlineşte 60 de ani. Pe 31 decembrie, de la ora 20.30, Iuliana Tudor aduce marile voci ale folclorului, Paula Seling, Ovi şi Adrian Enache pun la cale un duel amical, iar Ioana Voicu şi Radu Tudor îmbină muzica actuală de top cu „evergreen“-urile începutului de secol.
Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, două dintre vedetele a căror carieră e strâns legată de numele Televiziunii Române, sunt amfitrionii Revelionului TVR 1, un maraton al starurilor, muzicii şi umorului. Cei doi actori se prezintă drept „soţii Ionescu“, doi dintre primii angajaţi TVR, chemaţi la ceas aniversar să-şi amintească de începuturile televiziunii şi de momentele de aur ale existenţei acesteia. Petrecerea începe la ora 20.30, în noaptea ce marchează cei 60 de ani împliniţi de TVR. Iar cum orice întâlnire cu Stela şi Arşinel este una memorabilă, intervenţiile lor vor fi presărate cu scenete, cuplete şi…pamflete.
(…)
Paula Seling şi Ovi, alături de Adrian Enache, pun la cale cel mai amuzant „Duel al pianelor“: protagoniştii competiţiei muzicale de la TVR 2 lasă spada jos şi se întrec amical la trecerea dintre ani în Revelionul TVR 1. Împreună cu ei vin să petreacă Anca Ţurcaşiu, Monica Anghel, Claudia Pavel şi Mihai Constantinescu. Şi nu e tot: după miezul nopţii, în Noul An, intră în scenă şi Dan Helciug, Diana Matei, Gabriel Cotabiţă şi Oana Sârbu. Totul, asezonat cu tobe ritmate de Trupa Superchill.
Trupa Maxim, Ana Baniciu, Liviu Teodorescu, Shot, Irina Rimeş, Raluka şi Ami sunt printre tinerii artişti ale căror piese au adunat milioane de vizualizări pe YouTube şi pe care îi auzim în fiecare zi la radio. La rândul lor, hiturile 3 Sud-Est, ale Andreei Antonescu, Andei Adam şi ale trupei Voltaj s-au impus ca adevărate „evergreen-uri“ în muzica românească, fiind ascultate şi cântate la orice petrecere. Cu toţii se întâlnesc în platoul în care, de obicei, vedeta principală este arhiva Televiziunii Române, la „Te Vrea România“. Ioana Voicu şi Radu Tudor îi întâmpină în atmosfera aniversară.

„WOWBiz“ Revelion şi parodie „Bravo, ai stil“, la Kanal D 

Sâmbătă, 31 decembrie, de la ora 22.00, programul de Revelion oferit telespectatorilor de Kanal D va fi unul cu totul special: momente de umor, muzică uşoară şi lăutărească, distracţie şi voie bună. Ediţia specială de Revelion conţine o parodie după formatul original „Bravo, ai stil!“ cu un juriu format din: Andrei Duban (în rolul Iuliei Albu), Mădălin Ionescu (în rolul lui Maurice Munteanu), Bianca Drăguşanu (în rolul Ralucăi Bădulescu), Axinte (în rolul lui Răzvan Ciobanu) şi Andreea Mantea (în rolul Ilincăi Vandici).
Concurenţii acestei ediţii speciale vin cu idei şi poveşti inedite pentru a-şi justifica alegerile vestimentare. Anna Lesko poartă o ţinută pentru a merge pe Lună pentru a filma o reclamă la „praf de stele“, Rona Hartner merge la închisoare să-şi anunţe iubitul că îl înşală cu lăptarul, iar Cezar Ouatu va intra în rolul unei văduve care merge la parastasul soţului zgârcit.

Familii de artişti se întrec pentru trofeul  Vedetelion la  Antena Stars

Antena Stars a pregătit un program maraton pentru Noaptea dintre Ani, un spectacol ce va dura până la 6.00 dimineaţa. Show-ul se va desfăşura sub forma unei competiţii între familii celebre de artişti şi prietenii lor. Muzică de petrecere, umor, momente surpriză şi provocări de tot felul la care vor fi supuşi artiştii sunt combinaţia perfecta pentru a sărbători cea mai lungă noapte din an. Pentru a câştiga trofeul Vedetelion 2017, vedetele trebuie să arunce în luptă aşii din mânecă, aşa că platoul Antena Stars va fi plin de invitaţi surpriză. Maestrul de ceremonii va fi Andrei Ştefănescu, iar juriul care va desemna marele castigator este format din Kamara, Minodora şi Nadir.
Puteți citi articolul în întregime aici:
http://adevarul.ro/entertainment/tv/programe-revelion-televiziunile-pregatit-show-uri-noaptea-ani-puteti-uita-foto-1_586528665ab6550cb8e4428b/index.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here