Țăndărică aniversează 50 de ani de carieră la Beraria H (4 martie)

0
105

TANDARICA ANIVERSARE 50 4 martieOvidiu Lipan Țăndărică aniversează 50 de ani de carieră artistică printr-un spectacol extraordinar alături de prieteni. Pe 04 martie, începând cu ora 20.00, Berăria H va găzdui un concert balcanic exploziv, plin de viață, sentimente și veselie, conceput pentru a încânta, fermeca și magnetiza.
 
Pentru Ovidiu Lipan Țăndărică colaborare este sinonim cu prietenie. O asemenea prietenie puternică debutează în anul 1999 alături de Fanfara 10 Prăjini, condusă excepțional de talentatul muzician Costică Panțîru. Împreună au exploatat, în compoziții proprii și originale, melodii tradiționale românești, dar și est-europene. Zece ani mai târziu, Ovidiu Lipan Țăndărică o întâlnește pe artista Rona Hartner, cei doi cântând pentru prima dată la Paris Jazz Festival. Elementul balcanic este susținut de prestația profesionistă a Grupului Balcano.
 
Repertoriul variază de la piesele originale ale artistului Ovidiu Lipan Țăndărică – Tango Toledo, Balerina, Ave Maria, Margareta – până la muzici tradiționale românești foarte cunoscute și îndrăgite: Sârba lui Jenică, Hora Moldovenească, Sârba de la Cozmești, Ciocârlia, completat cu piese din repertoriul aromânesc.
 
Ovidiu Lipan Țăndărică & invitații înseamnă:
Ovidiu Lipan Țăndărică – tobe, darboca
Rona Hartner – voce
Stelu Enache – voce
Grupul Balcano (orgă, chitară, bas, tobe)
Panțîru Brass (parte din Fanfara 10 Prăjini)
 
Berăria H își așteaptă publicul de la orele 20:00 ‘cu masa pusă’, iar de la 22:45, cu spectacolul pe scenă.
FB event: https://www.facebook.com/events/1035531416488592/
Pret bilet: 25 LEI – Cat. C / 40 LEI – Cat. B / 60 LEI – Cat. A 
 
Biletele pot fi achiziţionate și din reţelele www.iabilet.ro, www.myticket.ro sau la intrarea în club, în seara evenimentului.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here