TAXI in concert la Hard Rock Café pe 10 aprilie

0
24

Dupa aniversarea a 15 ani de activitate intr-un mega-spectacol la Sala Palatului, trupa Taxi se intoarce in mijlocul publicului bucureștean printr-un concert in cadrul intim de club, la Hard Rock Cafe. Joi, pe 10 aprilie, Dan Teodorescu, Vicky Sava, Daria Corbu, Mugurel Coman, Cantemir Neacsu, Kerezsi Csongor și Darius Neagu revin pe scena HRC pentru tradiționalul concert de sezon.
 
Avand la activ opt albume, videoclipuri celebre, nenumarte apariții tv, concerte in sali mari, premii de diferite facturi, Taxi este o trupa de live, care se savureaza in concertele de club. Cine nu a vazut Taxi in club, nu cunoaște trupa indiferent cate albume a ascultat.
Umorul marca Teodorescu, abilitatea acestuia de a provoca, de a chema spectatorii in show, piesele satirice și melodiile de factura romantica fac din Taxi una dintre cele mai gustate trupe de live din Romania.
 
Așadar, pe 10 aprilie, Taxi vine la Hard Rock Cafe, aducand totodata cel mai nou album, lansat cu ocazia aniversarii, „15”.


Pentru cei care nu vor mai prinde bilete, concertul TAXI din Hard Rock Cafe va fi transmis live pe Smart TV-urile Samsung prin aplicația Seenow.
Biletele pentru concertul BestMusic cu TAXI din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe iabilet.ro și pe bestmusic.ro, dar și la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare.
Acestea costa 60 de lei cu loc la masa și 80 de lei VIP cu loc la masa in fața scenei
Cumpararea biletelor de pe iabilet.ro asigura automat și rezervarea de locuri la masa, scapandu-te de drumul pana la club sau de telefonul pentru rezervare. Acestea se aloca in funcție de cumpararea biletelor, așa ca daca iți cumperi bilet mai repede prinzi cele mai bune locuri!
Pe iabilet.ro poți comanda atat bilete in format electronic (print @ home – platești cu cardul online sau cu Paypal, primești biletele pe mail apoi le printezi sau vii cu smartphoneul sau tableta la intrare), cat și bilete in format fizic, cu plata ramburs sau prin OP. Pentru plata ramburs sau prin OP, va rugam sa ne contactați la contact [at] iabilet.ro sau la tel. 0741.272.967 (intre 09:00 și 18:00, de luni pana vineri).
Pe langa show-ul TAXI, poți viziona in direct evenimente din Hard Rock Cafe, chiar de pe canapeua ta, prin aplicatia Seenow, numai pe Samsung Smart TV. Prin acest parteneriat, Seenow și Samsung Smart TV extind conceptul TV-on-demand prin aducerea concertelor live la tine acasa. Utilizatorii pot viziona aceste evenimente in direct cat sau inregistrate, vizionarea fiind gratuita in secțiunea FREEZONE.
Un eveniment prezentat și organizat de BestMusic Live Concerts

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here