Coma și Luna Amară susțin concerte în clubul Puzzle pe 11 și 12 aprilie

0
30

Partizan acustic pe 10 aprilie in clubul Puzzle

Partizani din toate sectoarele Bucurestiului: uniti-va! Pe data de 10 aprilie, incepand cu ora 21:00, Artanu’ si Suedezu’ se prezinta in Clubul Puzzle si va asteapta la concertul PARTIZAN Acustic! Biletele costă 25 lei.
Povesti despre oameni obisnuiti, despre realitatea în care traim, adresate celor inteligenti si cu simtul umorului. Doi partizani, doi muzicieni cu state vechi în muzica rock romaneasca, ne aduc cele mai bune melodii Partizan, reorchestrate intr-o maniera neobisnuita.
Piesele se stiu! “Perfect”,”Banii”, „Fata mea”, “Papusea masculină”, “Am cu ce”, “Mistretul”, “M-am nascut in Bucuresti”,”Albele furtuni”, “Drumul spre lumina” …
Invitat in concert: Sergiu Boldor (Ad-Hoc)

Concert COMA light – 11 aprilie, Bucuresti, Puzzle

COMAuna dintre cele mai iubite trupe de rock alternativ din Romania, va sustine un concert acustic pe scena Clubului Puzzle din Bucuresti pe data de 11 aprilie!
 
COMA s-a infiintat la inceputul anilor 2000, iar de-a lungul timpului, a sustinut zeci de concerte in toata tara, a fost prezenta la toate festivalurile importante de la noi, precum Bestfest, Peninsula, Coke live, Stuffstock, Rosia Montana, Studentfest Timisoara, Artmania etc
Coma a cantat in deschiderea concertelor unor trupe/artisti precum Linkin Park, Deftones, Incubus Sepultura, Ozzy Osbourne,  Therapy?, Soulfy, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More) , Born from Pain & Skunk Anansie. Biohazard
In 2001 si 2006 au aparut primele doua albume ale trupei Coma: Somn” („Nu vreau fetito casa”, “In  mine in soapta”, “Stai”, “Bruce Lee vs Vandam”  –  trupa fiind nominalizata pentru acesta la Best Alternative Band @Gala Premiilor Industriei Muzicale Romanesti) si “Nerostitele” (album din ale carui piese mentionam “Coboara’ma’n rai”, al carei videoclip a fost regizat de Marian Crisan, castigatorul premiului Palme d’Or pentru scurtmetrajul Megatron la Cannes).
Pe una dintre piesele celui de-al doilea material discografic (“Mai presus de cuvinte”), invitat special a fost basistul trupei Faith No More – Bill Gould, devenind astfel prima colaborare dintre un artist din Romania si un nume mare al scenei rock alternative americane.
In anul 2007, a aparut si primul DVD al trupei: “At the movies” iar in 2008 a fost lansat primul album unplugged: “Coma light” – un album cu piese mai vechi reorchestrate si reinterpretate.
Trupa ii reuneste, in 2013, pe Catalin Chelemen (voce principala), Razvan Albu (tobe), Dan Costea (voce, chitara), Sorin Petrescu (chitara bas), Razvan Radulescu (DJ Hefe – scratchuri, efecte, keys) si Calin Marcu (chitara).
 
Coma – Semnhttp://youtu.be/wDt0pzhw4GM
Coma – Chip  http://www.youtube.com/watch?v=cFmjO4mY1zs
Concertul va incepe dupa ora 22:00
Pretul unui bilet: 20 de lei
Biletele se pot achizitiona exclusiv prin iabilet.ro
 
 
Luna Amara revine la Bucuresti in turneul de lansare „Live la Conti” – pe 12 aprilie in Puzzle  
Sambata, 12 aprilie, formatia clujeana Luna Amara revine la Bucuresti in turneul de promovare a noului album “Live la Conti”! Incepand cu ora 21:00, trupa va asteapta la un concert deosebit in club Puzzle (Piata Victoriei – cal. Victoriei 155, bl. D1, Tronson 6) cu piese mai noi si mai vechi, atat dintre cele care au ajuns pe primul album live cat si cateva pe care nu le-ati mai auzit de mult prin concerte!
Luna Amara – Albastru (live la Conti)
http://youtu.be/W5UGTe2xuXU
Toamna trecuta, trupa Luna Amara a sustinut un concert-maraton in cladirea fostului Hotel Continental din Cluj-Napoca. Din cele 22 de piese interpretate atunci, baietii le-au ales pe cele mai vechi, de pe primele doua albume de studio – acum epuizate – pentru a forma baza CD-ului audio „Live la Conti”. In plus, pe langa piesele de pe Asfalt si Loc lipsa in versiunile lor live din prezent, inclusiv o varianta hipnotica de „Ciudat” interpretata alaturi de Kaleidonescu si un „Folclor” updatat cu versuri din poemul „Romania mea” scris de Mihnea, primul album live Luna Amara include in premiera si o piesa noua: „Prea tarziu”!
Asadar, recapitulare:
Luna amara – concert live electric
Sambata, 12 aprilie
, ora 21:00
Puzzle –
Piata Victoriei (cal. Victoriei 155, bl. D1, Tronson 6), Bucuresti
Intrare: 25 lei
Luna Amara
Nick Fagadar (voce, chitara)
Mihnea Blidariu (voce, trompeta, chitara)
Şerban Onţanu-Craciun (chitara)
Sorin Moraru (bass)
Razvan Ristea (tobe)

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here