TeamRock și Spotify își unesc forțele

0
25

TeamRock si Spotify (600 x 337)Din februarie, TeamRock și Spotify demarează un parteneriat care presupune crearea câtorva programe de radio și podcasturi care vor fi difuzate lunar. Din echipa TeamRock fac parte publicațiile Metal Hammer, Classic Rock, Prog Rock și Blues Magazine. Programul se va numi Metal Hammer: In Residence și va marca 30 de ani de la lansarea revistei Metal Hammer.
Sondajele făcute de Spotify au arătat că iubitorii de heavy-metal sunt printre cei mai loiali fani din lume, iar acest prin program platforma Spotify va câștiga un alt segment de public.
Alexander Milas, redactor-șef Metal Hammer, a declarat: „Acest parteneriat este începutul unei colaborări fructuoase între două companii globale care se bucură de o audiență la fel de mare la nivel mondial. Faptul că revista Metal Hammer intră în cel de-al 4-lea deceniu de exeistență este o mărturie a faptului că metaliștii sunt cei mai loiali fani de pe pământ”
Rob Fitzpatrick, directorul Spotify, a declarat că aceste programe radio vor diversifica rețeta oferită în prezent de această platformă.
Mai multe detalii vor fi anunțate în curând!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here