TEATRUL SE MUTĂ DAR PÂNĂ CÂND?

0
100

teatrul nottara s-a inchis (600 x 398)S-a găsit o soluţie, dar e una firavă. Teatrul Nottara are 33 de spectacole, dar poate juca unul singur pe lună în cocheta sală de la Cotroceni! Prea puţin! Remarcabilă reacţia publicului la ştirea închiderii unor săli de teatru. N-am văzut încă o poziţie a UNITER, dar poate n-am fost atent.* E trist că a fost nevoie de Tragedia de la Colectiv, pentru a se pune serios problema renovării, consolidării unor clădiri din Bucureşti. De fapt nu se pune problema nici acum. Doar a închiderii unor săli, fără reparaţii, consolidări. Dacă e aşa de grav, de mâine ar trebui să înceapă lucrările. Ce spuneţi, ne prinde vara 2016 cu ele închise? Se fac înainte de alegeri?
S-au mai închis Cinema Patria şi Teatrul Mic, dar probabil că vor mai fi şi altele. Club A a funcţionat până aseară, deşi nu are avizele necesare şi dispune de o singură uşă de intrare-ieşire!
Şefii de la I.S.U. vor fi demişi, dar cel care-i coordona nu păţeşte nimic?
 
P.S. Am aflat că s-a găsit şi o altă soluţie cu sala ARCUB care nu e concepută pentru teatru, nu are cabine, nu are cele necesare, dar poate fi o soluţie de avarie. Aparţine tot de Primăria Generală!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here