SUNT PROBLEME IAR CU TVR!

0
15

CÂTE CEVA DIN CASĂ
Azi ne-am dus cu Andrei-Ştefan la analize. Un debut, pentru că cele de la spital nu se pun.S-a purtat ca un adult, spre uimirea asistentelor, care i-au făcut un scurt program artistic pentru a-i distrage atenţia.Recoltarea de sânge a fost consistentă. L-a enervat puţin exudatul, dar a rezistat fără scandal. A zis doar „pa-pa”, adică să plecăm! Am fost foarte mândri de el! N-am făcut fotografii de data asta. Cred că noi am fost mai marcaţi ca el la acest eveniment.
Ca dovadă că eroismul l-a răpus, Piticul a adormit pe drumul dinspre parc, în căruţ (e drept că bona n-ar fi trebuit să-l lase, dar aşa a „scos” două ore de somn acasă, în ţinută de stradă!). A pierdut omuleţul sânge! La trezire era superproaspăt!
 
SUNT PROBLEME IAR CU TVR!
După debarcarea sau plecarea lui Săftoiu şi a echipei din C.A. s-a vorbit de multe nume pentru funcţia de PDG. Am urmărit cum a fost audiat Rareş Bogdan în Comisia de cultură şi mass-media… Omul părea foarte sigur pe el…a vorbit frumos despre cultură, sport, despre rolul televiziunii publice… Aflu că n-a fost cvorum în Parlament, deci nu l-au validat. Acum citesc că Rareş Bogdan şi-a retras candidatura. Omul are orgolii şi bine face. Mi se pare mie sau PSD şi PNL îşi trag la gioale cu orice ocazie? Ponta a lăudat SRR… O fi bine, o fi rău? Oricum subiectul TVR s-a discutat pe 3-4 canale…Titlul de pe burtieră de la Digi24 mi se pare total aiurea „TVR, fost organ de propagandă comunistă”! Păi în 24 de ani i-a servit constant pe cei care au desemnat conducerea, a cheltuit averi, a angajat şi concediat haotic, a coborât an de an performanţa, ratingul…Manipularea din 1989, apoi de la mineriade n-a fost sancţionată niciodată…Dispariţia TVRCultural, a Cerbului de Aur, a Festivalului de la Mamaia şi multor programe de sport de interes naţional, arată cum a fost condus TVR.
În timp ce Nistorescu (în stilul lui isteroid) îl apără la Realitatea pe R. Bogdan, Banciu îl desfiinţează (RB are emisiune la concurenţă) dar o face cu argumente… El nu-l vrea nici pe Valentin Nicolau, care a aservit TVR lui Adrian Năstase, afirmă Banciu… Mă gândesc că el ar fi sigurul om capabil să conducă ceva în lumea asta!
UNDE ESTE OM BUN?
Am citit foarte puţin, spre deloc, despre un Festival la care ţineam. Un blog critica dur organizarea, alţii se refereau la lipsa de transparenţă… Alţii nu ştiau dacă mai e concurs… De la Sala Palatului şi Teatrul Creangă, cele trei zile (oare de ce se mai ţine în atîtea zile când nu se face casă plină ?) au ajuns la Teatrul Nottara (mai mic cu 80 de locuri de cât era…) E un eveniment privat, aşa că nu putem da vina pe nicio instituţie. Poate că V. Socaciu nu mai are chef, dar atunci e mai bine să se oprească, nu să distrugă ce a făcut atâţia ani!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here