Telekom transmite concerte din cadrul Festivalului Sziget din Ungaria (10 – 17 august)

0
17

Festival Sziget live telekom (600 x 427)

Pentru a urmări concertele trebuie să accesați link-ul de mai jos:

https://www.telekom.ro/festival-sziget/?icid=sziget_0408&ibid=p_h_slider_pos4of4

 
Articol preluat din Adevărul
Telekom va transmite live, pe www.telekom.ro, zeci de concerte de pe scena Festivalului Sziget, care se va desfăşura în perioada 10 – 17 august şi va avea printre invitaţi Future Islands, Alt-J, Gogol Bordelo şi Awolnation, arată un comunicat trimis de companie. Evenimentul se va desfăşura în Budapesta iar mai multe concerte vor fi transmise live şi vor putea fi vizionate gratuit, în urma unui parteneriat între Telekom Ungaria şi YouTube.
Printre trupele prezente la ediţia de anul acesta a festivalului şi care vor putea fi urmărite live de publicul din România se numără Future Islands, Alt-J, Gogol Bordelo şi Awolnation. Telekom va asigura peste 60 de ore de livestreaming HD de la festival, pe toată durata celor şapte zile ale festivalului, de pe patru scene diferite. În plus, va transmite înregistrări ale concertelor anterioare pe perioada pauzelor.
Festivalul Sziget este un eveniment multicultural de renume şi cu tradiţie în Europa, organizat în luna august pe insula Óbuda din centrul Budapestei. Iniţial conceput ca un festival studenţesc, Sziget a evoluat de la an la an, iar în prezent găzduieşte o varietate de programe culturale şi genuri muzicale pe parcursul a şapte zile de petrecere continuă. În fiecare an, evenimentul înregistrează pe YouTube peste un milion de vizualizări din întreaga lume.
Puteți citi articolul în întregime aici:
http://adevarul.ro/entertainment/muzica/concerte-scena-festivalului-sziget-transmise-live-romania-telekom-1_55c33405f5eaafab2c4d73ae/index.html

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here