Teodora Buciu este Vocea României (16.12.2016)

0
22

Articol preluat din Evenimentul Zilei
teodora buciu Vocea Romaniei 2016Teodora Buciu este câștigătoarea sezonului șase Vocea României și a marelui premiu în valoare de 100.000 de euro. Astfel, Tudor reuşeşte pentru al treilea an consecutiv, să aducă în echipa sa marele trofeu.
Dincolo de bucurie şi performanţă, Vocea României este un concurs, iar prieteniile şi rivalităţile artistice îşi spun din plin cuvântul atât în rândul concurenţilor, cât şi al antrenorilor. Cel mai bine rivalităţile „se citesc” în culise. La spectacolul finalului de sezon au asistat mai mulţi concurenţi, printre care şi Ştefan Roşcovan, elevul Loredanei. Aşa cum Lori s-a ridicat în picioare pentru a-l aplauda pe Smiley, când a interpretat mica sa glumiţă muzicală prin care cerea voturi pentru concurentul său, Alex Roşcovan, semifinalistul lui Lori, l-a susţinut din plin pe Alex şi a fost foarte dezamăgit când acesta a pierdut.
Votul publicului l-a luat prin surprindere şi pe Smiley. Artistul a spus de mai multe ori că îşi dorea foarte mult să câştige. Imediat după aflarea câştigătorului, Smiley s-a dus nervos la cabină şi nu a mai vrut să vorbească cu nimeni. Gestul lui l-a surprins până şi pe Bartoş, care l-a urmat la cabină. Dezamăgirea sa evidentă a fost sancţionată şi de fani. „Smiley (si ceilalti doi antrenori), ar fi fost cel putin dragut din partea voastra sa mergeti pe scena sa felicitati finalista!… nu sa incremeniti cu zambetele alea crispate!”, i-au scris ei artistului.
Smiley părea hotărât să câştige acest sezon, iar trofeul show-ului de talente se regăsea în lista sa pentru Moş Crăciun. Duritatea cu care l-a atacat pe Robert Botezan, cel de-al doilea finalist al lui Tudor, nu a scăpat comentariilor. „Cu toată stima pentru tine, dragă Smiley, vreau sa iti zic că nu a fost deloc frumos comentariul tău pentru Robert. Asta unu.
Doi. Tu chiar ai crezut că vei câstiga cu o persoană care cântă unul si aceeași lucru?”. Răspunsul a venit imediat. „Bai dar a cantat prost”. Smiley şi-a si explicat gestul „Va multumim ca ne-ati votat…pentru mine Vocea e Alex Musat! V-am pupat!”.
Mult mai echilibrat s-a dovedit a fi Marius Moga, care, cu toată înfrângerea, s-a reîntors de la cabină pentru a o felicita pe câştigătoare.
 
sursa: http://www.evz.ro/teodora-buciu-este-castigatoarea-vocea-romaniei-cum-au-explodat.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here