The Dire Straits Experience revine în România pentru 4 concerte în luna decembrie

0
31

Dire Straits Experience 10 decembrieDupă două concerte sold-out la București și la Timișoara, membri trupei The Dire Straits Experience au decis să continue aventura românească, urmând să susțină un mini turneu în 4 orașe ale țării.
Legendara formație condusă de Christ White și Chris Whitten, acompaniați de muzicieni de top precum Paddy Milner, Terence Reise, Tim Walters și Michael Feat, va aduce pe scenele din Craiova, Bacau, Brasov și Cluj Napoca hituri ca “Sultans of Swings”, “Your latest trick”, “Tunnels of Love”, “Money for nothing”, “Brothers in arms” sau “Romeo and Juliet”.
Dire Straits a scris istorie în muzica rock și s-a bucurat de un success formidabil la cel mai înalt nivel. După despărțirea din 1996, sound-ul unic al trupei a continuat să răsune live în toată lumea prin trupa The Straits care, mai apoi, avea să evolueze sub numele de “The Dire Straits Experience”.
Componenții formației fac parte din elita industriei muzicale, colaborând individual cu artişti precum Paul McCartney, Joe Cocker, Ray Charles, David Bowie, Tina Turner, Rod Stewart, Van Morrison, David Gilmour şi chiar cu Mark Knopfler.
Show-ul The Dire Straits Experience este unul de neratat pentru iubitorii muzicii de calitate și pentru toți cei care vor să guste puțin din istoria glorioasă a unuia dintre cele mai importante și influente grupuri muzicale din toate timpurile.
Așadar, pe 5 decembrie, formația va concerta la Sala Polivalentă din Cluj Napoca, pe 7 decembrie la Sala Polivalentă din Craiova, pe 9 decembrie la Sala Sporturilor din Brașov, iar pe 10 decembrie la Teatrul de Vară din Bacău.
Înaintea concertului de la Brașov, pe scena va urca formația Coco, al cărei lider este  Adrian „Coco” Tincă, fostul membru al trupei Compact.  Grupul Coco a luat ființă în 2014 odată cu lansarea unui prim single, “Răspuns” care a adunat peste 5000 de vizualizări într-un timp destul de scurt. Trupa are la activ și un album, “Învingător” pe care l-a promovat în cadrul unui turneu național.
Biletele sunt disponibile astfel:
Cluj Napoca (5 decembrie)
Sala Polivalentă
 
VIP  – 300 de lei
Categoria I – 250 de lei
Categoria II – 180 de lei
Categoria III – 100 de lei
Categoria IV – 75 de lei
Categoria V – 60 de lei
 

Craiova (7 decembrie)
Sala Polivalentă
VIP  – 300 de lei
Categoria I – 250 de lei
Categoria II – 180 de lei
Categoria III – 100 de lei
Categoria IV – 60 de lei


Brașov (9 decembrie)
Sala Sporturilor “Dumitru Popescu Colibasi”
VIP  – 300 de lei
Categoria I – 250 de lei
Categoria II – 180 de lei
Categoria III – 100 de lei
Categoria IV – 60 de lei

 
Bacău (10 decembrie)
Teatrul de Vară Radu Beligan
 
Categoria I – 300 de lei
Categoria II – 200 de lei
Categoria III – 100 de lei


Concertele The Dire Straits Experience sunt organizate de Phoenix Entertainment.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here