The Masterpiece, intr-adevar o opera de arta!

0
41

The Masterpiece ExperienceArticol de Silviu Ionescu, publicat pe site-ul corectnews.com (25 martie 2013)
O suta patruzeci de artisti au performat timp de exact o suta patruzeci de minute, ceea ce suna mai mult a matematica decat a ceva legat de arta si totusi, cu doua zile in urma, la Sala Palatului, am avut ocazia sa vad si sa ascult ceva ce nu stiam ca poate exista, adica un spectacol inedit, cu artisti la care am simitit bucuria cu care si-au jucat rolul pe scena.
Practic, am asistat la o imbinare intre muzica clasica, muzica usoara, balet, jocuri de lumini cu lasere, efecte pirotehnice, ideea principala fiind aceea de-a se reproduce muzica unor filme celebre, pe care le-am vazut sau ar trebui, daca nu am facut-o pana acum, sa ne propunem sa le vedem pe marile noastre ecrane.
De departe cele mai apreciate si aplaudate momente au fost cele sustinute de catre celebra violoncelista americana Tina Guo, care este recunoscuta ca unul dintre cei mai talentati si inovatori muzicieni din intreaga lume. Acesta este si  motivul pentru care si are o carte de vizita atat de impresionanta, fiind solista pentru o serie de productii cinematografice de mare succes, precum Iron Man 2, Sherlock Holmes, Diablo III, Call of Duty, CSI: NY sau Inception, acesta din urma fiind-mi recomandat, cu mare caldura, chiar de catre una dintre protagonistele specatocolului, Noemi Jakab, o tanara studenta la Conservator care, cu toate ca traim intr-o perioada de criza, cand mai toata lumea se gandeste doar la bani, era atat de entuziasmata ca a putut fi pe scena, intr-o asemenea companie, incat ar fi cantat, fara nicio ezitare, chiar si in mod gratuit!
O alta surpriza placuta a fost si solista Uyanga, din Mongolia, care s-a remarcat prin vocea sa etnica deosebita, de-o amplitudine de neimaginat, care acoperea de multe ori intreaga Orchestra Simfonica Bucuresti, fara a se intelege ca aceasta din urma nu si-ar fi facut pe deplin datoria si nu ar fi incant audienta, pe tot parcursul spectacolului.
Puteți citi articolul în întregime aici:
http://www.corectnews.com/arts/masterpiece-intr-adevar-o-opera-de-arta
The Masterpiece 27 aprilie (424 x 600)
The Masterpiece Experience” este un show produs de Ciprian Costin, dirijor, compozitor, pianist roman. Aveți ocazia să vedeți acest spectacol pe 27 aprilie la Sala Palatului din București. Evenimentul este organizat de VreauBilet.ro. Biletele pot fi achiziționate atât online (click aici: http://rezervari.vreaubilet.ro/event.php?id=6740 ) cât și de la casa de bilete a Sălii Palatului.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here