HOLBĂRI ȘI PĂRERI

0
32

Feli si George Te Cunosc de Undeva (600 x 398)La Te Cunosc de Undeva am văzut că s-a dus inspirația producătorilor. Amanda Lear e de imitat? Liviu Teodorescu s-a descurcat (a luat 12 puncte de la Temi). Sau Carla s Dream …cu George. Care a și câștigat ex aequo cu Feli! Rareș Dragomir a fost Dan Bittman. Mie nu mi-a plăcut. Juraților da. Cel puțin așa au declarat. Paula Chirilă a fost Montserat Caballe…s-a străduit…dar nu suficient..De dragul donșoarei Bălan vedem tot mai multe dosuri de fete care se agită, adică se dansează consistent. Mai mult în stil de bar de noapte sau scuturări țigănești… Harry Belafonte n-a fost rău..Feli Donose (înțeleg că e o vedetă autohtonă) s-a adaptat lejer rolului . A câștigat și ea la egalitate de puncte cu George. Temișan a început să devină și el confuz în unele momente…E greu să ai replici haioase la comandă…Bălan a dat 12 puncte celor care au imitat-o pe ea! Vârciu și Andrei se mențin simpatici, dar nu le iese mereu cu poantă!  Theo Rose a fost susținută cu înțelegere…Nu te cunosc de nicăieri este , totuși, un program agreabil!
Luna martie este luna îngrijirii colonului! Aflu de la România TV că nu mai e Luna Femeii! Câte s-au schimbat în ultima vreme!
La Antena Stars n-am reușit să văd măcar două mecle agreabile de moderatori! Din acest motiv nu pot vedea nici emisiunile lor. Au ceva cu mine?
*Daniela Zeca Buzura cu David Esrig. O reluare la TVR2. O mare plăcere. Câte lucruri poți afla de la un astfel de invitat.
* La meciurile Ligii a Doua (le văd la matineu la DigiSport1) e mai multă lume decât la cei mari!
*Gașca Zurli la Antena 1. Elena Gheorghe are o piesă nouă și un decolteu provocator. ”Antidot” e compoziția lui Laurențiu Duță. Videoclipul mi s-a părut inspirat!
*Dan Bittman a fost invitat la DigiSport matinal, vineri 18.03. A dinamizat emisiunea lui Dan Filotti, care o vorbire de parcă ar leșina peste câteva secunde…Foarte des azis ”Jos pălăria”  a vorbit despre fotbal, despre alte sporturi…
*Conflictul Iordănescu- Iorgulescu, pâine bună de păpat pentru R. Naum. Sezonul e comprimat, e făcut zob, ca să facă Nea Puiu ce vrea. Finală de Cupă programată într-o zi de marți. Din păcate în studio era Duckadam, care nu poate emite păreri clare, critice la adresa celor implicați. Și Ilie Dumitrescu e prea ponderat. Stranierii joacă oricum în țările lor fără pauza dinaintea Turneului Final. (Torje, Stancu, Chiricheș, Rusescu, Andone, Maxim, Keșeru, Tătărușanu ș.a.) .De ce să stricăm campionatul intern? E evident că selecționerul și FRF sunt în culpă. Scrie clar că în toate țările participante la Euro campionatul se termină mai încolo, la noi nu! Naum caută să genereze conflict, dar faptele sunt evidente. Două săptămâni înainte de turneul final….
*Am văzut în paralel Viitorul- Steaua 1-3 (la Dolce)  și handbal cu Danemarca-Muntenegru (DigiSport 2) câștigat de cele din urmă. La handbal, România e calificată la Jocurile Olimpice. La fotbal  contestațiile la adresa Stelei nu se mai opresc. Viitorul se consideră furată de arbitri. A fost un 11 metri discutabil și un gol cu susținere a mâinii lui Popa…Cei anunțați de cârtitori ca fiind absenți, au jucat (Tănase, Bănel, Hagi), iar Steaua a dominat clar deși juca în deplasare. Golul lui Stanciu a fost frumos și situații de gol au mai fost.  Benzar a acuzat direct și a văzut alt meci. Afirma că Steaua n-a ieșit din propria jumătate primele 30 de minute…El zice că Steaua n-a fost mai bună…Vali Moraru afirmă că n-a fost 11 metri..Dar de la acest individ nu te poți aștepta la altceva…Radu Paraschivescu cere claritate din declarații…a fost henț la Ganea și apoi la Popa…iar dacă se dădea, era 11 metri!  Viitorul nu e victima unei conspirații, susține Radu! Ilie Dumitrescu l-a lăudat pe Bourceanu pentru o pasă excelentă. Întrebările reporterilor ambelor posturi de sport, adresate jucătorilor, antrenorilor, sunt de colecție, de umor involuntar, de maliție și prostie.* La Dolce, Panduru e ponderat, dar Samuilă e de-a dreptul agresiv. E supărat pe arbitrii mai mult ca Hagi! Chipciu a făcut declarații în care ceartă presa că nu l-a văzut când face presing și aleargă. Adevărul e că el muncește, dar de vreo doi ani nu are un post al lui…și nu ridică privirea…* Mihai Stoica e citat de Sport.ro. ”Să nu fim ipocriți, a fost henț”! * Mironică e și el mirat de felul în care alege jucătorii Iordănescu pentru Națională* Mironică vrea să sugereze că Viitorul n-a vrut să deranjeze pe Steaua. Adică Viitorul trebuie să arate că vrea să bată Steaua. E un loc comun deja. Ăsta și cu Naum sau Moraru sunt din același film. În studio Baciu (antrenor, fost jucător stelist) îi explică tehnic, cu argumente, dar Mironică vorbește mereu despre suspiciune. Că Becali fiind în pușcărie a lucrat la terenurile lui Hagi. Și ce dacă sunt neamuri? Că el știe că în Anglia nu se poate întâmpla așa ceva. Ăia nu prea ajung la pușcărie…Când Fotbalul va scăpa de aceste specii, care trăiesc doar din can-canuri, provocări, interpretări, de aceste molii, care n-au nimic comun jurnalismul, atunci poate și patronii se vor schimba, poate și publicul va fi altfel, iar meciurile vor fi mai curate. Joacă unul, mare antrenor, cu multe cupe și titluri la pariuri și domnii ziariști se aruncă-n foc pentru el, să-l apere.
* Angela Gheorghiu în loc de Alina Ghorghiu ?  Gazda lui Ion Caramitru s-a gândit că e totuna. Directorul de teatru s-a prins și a dres-o. Dar gazda mai lucrează acolo? La Realitatea? La Cârcotașii de la Prima TV au fost și alte faze memorabile. Badea nu putea lipsi. El zice mereu ceva de porc, demn de sancționat.* Bâlbele de pe B1, RealitateaTV se adună, ca și de la A3…Echipa lui Huidu a ieșit mult pe stradă și nu e rău…Interviurile de ”cultură generală” pe stil V. Gaiță sunt vesel-triste!
*Dedu, șeful Federației Române de Handbal , este un tip greu de chestionat, adesea e enervant. La RealitateaTv s-a găsit o pupăză (una dintre cele vechi) care i-a adresat întrebări demente, total nepregătite. Fetele tocmai se califică la Olimpiadă, iar ea întreba în ce formă sportivă sunt, precum și ce vor face la Rio!
*Voi adăuga alte impresii pe parcursul zilei, așa că mai treceți pe aici!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here