Thirty Seconds to Mars : categoria Diamond a fost suplimentata cu 500 de bilete

0
68

Dacă încă nu v-ați cumpărat bilete la concertul 30 Seconds To Mars (care va avea loc pe 5 iulie la Romexpo), dar vă doriți să fiți cât mai aproape de  Jared Leto, Shannon Leto si Tomislav Milicevic, atunci aveți noroc. Organizatorii, D&D East Entertainment, au suplimentat cu 500 de bilete categoria Diamond.
 
Astfel, mai sunt disponibile bilete pentru următoarele categorii:
DIAMOND – 299,60 RON
GOLDEN  – 256,80 RON
ZONA A – 192,60 RON
ZONA B – 160,50 RON
 
În deschiderea concertului va susține un recital trupa Bad Things.
 
Thirty Seconds To Mars și-a consolidat reputatia ca fiind una dintre cele mai spectaculoase trupe live din lume, printr-un turneu mondial masiv, care va aduce cel mai recent album “LOVE LUST FAITH + DREAMS” și in Romania, pentru ceea ce promite a fi unul dintre cele mai mari concerte din vara lui 2014.
“Europa a devenit o a doua casă pentru Thirty Seconds To Mars si suntem extrem de încantati sa revenim pe acest continent, pentru o noua aventură“, spune Jared Leto. “Călătoria noastră in jurul lumii continuă cu ceea ce va fi cel mai mare si mai provocator turneu de până acum”.
Lansat la casa de discuri Polydor Records, LOVE LUST FAITH + DREAMS – albumul ce dă și numele turneului – a inregistrat un succes masiv in intreaga lume, clasându-se pe locul cinci in topurile din Marea Britanie, Germania, Italia, Austria, Portugalia, Australia, Mexico, Elvetia și Polonia, și pe locul șase in SUA și Canada.
Precedentul turneu Thirty Seconds to Mars – This is War – a doborât recordul pentru cel mai lung tur realizat vreodată de o trupa rock, intrând in Guinness World Record. Trupa a concertat fără întrerupere timp de doi ani, în 60 de tari de pe șase continente, majoritatea evenimentelor fiind sold out. Au fost 311 spectacole, ce au atins un public de peste trei milioane de personae, care au ramas fără suflare, eveniment dupa eveniment.
In ceea ce privește concertele din actualul turneu, Jared Leto promite: “Vom cânta atât piese de pe cel mai recent album LOVE LUST FAITH + DREAMS,  cât și de pe This is War,  A Beautiful Lie si Welcome To the UniverseVă asteaptă o seară nebună, plină de surprize si spectacol!”

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here