TIDES FROM NEBULA (post rock – Polonia) cântă sâmbătă în Club Control din București

0
43
TIDES FROM NEBULA 22 octombriePolonezii de la Tides From Nebula revin la Bucuresti pentru un show de senzatie sambata, pe 22 octombrie in Club Control din Bucuresti de la ora 20:00. In deschidere: Am fost la Munte si mi-a placut.
Tides From Nebula s-a infiintat in urma cu opt ani in Varsovia si a devenit rapida una dintre cele mai apreciate trupe de fanii post-rock-ului.  Membrii trupei spun ca numele „Tides From Nebula” face referire la un urias nor de praf interstelar, toti fiind pasionati de tematica cosmica dar si de climatele naturale.
Primul album al grupului, „Aura”, a fost lansat in 2009, iar doi ani mai tarziu a fost lansat cel de-al doilea material, „Earthshine”. Grupul a reusit sa isi castige un loc in inimile fanilor de-a lungul timpul prin unicitatea soundului si prin claritate.
In 2013 apare cel de-al treilea album, „Eternal Movement” si Tides From Nebula mai urca inca o treapta pe scara succesului.  Inca de la infiintare si pana in prezent grupul a sustinut nenumarate concerte in Europa.
Pentru acest concert se pun in vanzare numar limitat de 400 de bilete exclusiv prin www.iabilet.ro in format electronic si in format fizic in cele 1700 de puncte din reteaua iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX – partener TELEKOM, reţeaua de magazine SAY – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), la Hard Rock Cafe dar şi in ziua concertului la intrare.
Biletele costa 50 de lei (la intrare).
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here