TIMPURI NOI canta pe 12 noiembrie la Hard Rock Cafe din Bucuresti

0
29

Timpuri Noi 12 noiembrie a (428 x 600)BestMusic  te invita la Hard Rock Cafe, joi, 12 noiembrie, de la ora 21:30, sa petreci o seara PERFECTA cu una dintre cele mai longevive trupe de rock romanesti, Timpuri Noi ! Invitati speciali: Luca, Stere, Adeline, Victoria, Vecina, Verginica, Rambo, Catran si Varu’ Maftei!
Avand in vedere cele intamplate  in tragedia din Colectiv, trebuie sa mentionam ca Hard Rock Cafe detine toate echipmantele necesare pentru interventie in caz de urgenta, precum si iesirile de urgenta cerute de lege.  De asemenea, la intrare va fi prezenta o urna unde puteti dona bani pentru victimele tragediei. Banii vor fi apoi donati fundatiei Estuar pentru ajutorarea celor in nevoie. Suntem alaturi de familiile indurerate si le dorim multa sanatate celor care se lupta pe paturile din spitale.
Trupa Timpuri NOI este simbolul rock-ului romanesc al ultimelor decenii si, in formula actuala, este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent si acid!  De la infiintarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent in Timpuri NOI in calitate de compozitor si chitarist. Incepand cu anul 2011, Dan Iliescu si-a asumat si rolul de solist, continuand misiunea muzicala asumata in urma cu cateva decenii…. Pentru cei care nu stiu inca, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le stie atat de bine: Stere, Tanta, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata…iar lista poate continua, cu doar cateva exceptii, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului de catre Timpuri Noi.
Biletele pentru showul TIMPURI NOI se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si VGeneration, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Hard Rock Cafe.
Biletele au urmatoarele preturi:
– 40 de lei, cu loc VIP in fata scenei (numar limitat la 80 de bilete)
– 30 de lei, cu loc la masa, in sala, zona de fumatori sau nefumatori
Sunt disponibile si bilete fara loc, in picioare, la pretul de 30 de lei. In ziua concertului, biletele vor costa 40 de lei – acces general, cu loc la masa (fumatori sau nefumatori), respectiv 50 de lei VIP, in limita locurilor disponibile
Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau – Soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here