“Toamna Simfonic” din Bucureşti – două categorii de bilete epuizate

0
16

TUDOR GHEORGHE aParfumul de toamnă românească, pe care Tudor Gheorghe îl oferă în doze mici şi concentrate, a reuşit să îmbie atât de mult publicul, încât s-au epuizat două categorii de bilete. Pentru spectacolul “Toamna Simfonic” de la Sala Palatului, din 26 octombrie, s-au vândut toate biletele de la Golden VIP, precum şi biletele de la categoria a IV-a.
“Toamna Simfonic” este un proiect muzical născut în anul 2001, menit să confirme şi să continue succesul conceptului simfonic, care a stat la baza  Anotimpurilor Poeziei Româneşti. Universul sonor al spectacolului este acela al unui anotimp oniric, în care viaţa materiei continuă într-un ritm încetinit. Contrastul, oferit de ritmul energic al unui tango sau, dimpotrivă, sublinierea lirismului prin intervenţii intrumentale, completează imaginea unui tablou unitar dominat de aerul tomnatic. Simfonismul este unul firesc, neagresiv, iar maniera inedită de tratare a elementului folcloric comunică o stare cu totul aparte, cu parfum de toamnă românească.
Cum va arăta “Toamna Simfonic” din anul 2016, de la Sala Palatului? Dirijorul, compozitorul şi orchestratorul Marius Hristescu mărturiseşte că nu este aceeaşi toamnă: „Melodiile cunoscute publicului nostru sunt regândite într-o variantă mai amplă orchestrală, câteva piese noi vor confirma atmosfera lirică şi tematica muzicală. O uvertură va deschide noul spectacol, aşa cum am prezentat şi noua Primăvară. Sperăm să o putem face în aceeaşi variantă de gală, alături de Orchestra Naţională Radio şi Corul Naţional de Cameră Madrigal-Marin Constantin, şi cu celelalte anotimpuri …la timpul lor, într-o nouă haină de gală”. Până atunci, să ne bucurăm de “Toamna Simfonic”, de la Sala Palatului! Mai sunt disponibile câteva bilete la categoria VIP şi la categoriile I, II şi III. Nu vă spunem să vă grăbiţi, dar s-ar putea să pierdeţi un parfum de toamnă românească.
Biletele se pot achiziţiona de la casa de bilete a Sălii Palatului şi de pe site-ul oficial www.tudor-gheorghe.ro.
„Muzica lui Tudor Gheorghe a venit întotdeauna ca o completare absolut firească a frumuseţii versului. Practic asta a şi fost ideea de la care a plecat când a gândit Anotimpurile Poeziei Româneşti, iar eu am încercat să nu-i alterez în niciun fel muzica, să vin şi eu ca o completare a discursului muzical şi poetic, fără a distrage atenţia de la esenţă, pentru că muzica nu are timp. Ea se naşte de fiecare dată… Indiferent câte anotimpuri au trecut peste noi, nu văd Toamna Simfonic, sau orice alt spectacol, sau concert, decât ca pe o legătură între trecut şi viitor, ca pe un prezent de care trebuie sa ne bucurăm ACUM!”, declară Marius Hristescu care astăzi împlineşte 41 de ani.
Din respect pentru artist şi pentru spectatori, după ora 19:10 nu se mai permite accesul în sala de spectacol. După începerea spectacolului, locurile îşi pierd valabilitatea. Accesul copiilor sub 7 ani nu este permis. Copiii peste 7 ani plătesc bilet de intrare. Vă mulţumim pentru înţelegere.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here