TOM PETTY LANSEAZĂ UN NOU ALBUM

0
20

TOM PETTYTom Petty a lansat piesa „Somewhere Under Heaven”, pe care a compus-o alături de Mike Campbell pentru albumul din 1994, Wildflowers. Piesa nu a intrat pe album și nu a fost lansată până acum. Melodia, care poate fi deja cumpărată în format digital, face parte dintr-un nou proiect muzical al artistului intitulat Wildflowers: All the Rest. Puteți asculta un fragment din piesă mai jos.
Albumul Wildflowers a primit de 3 ori Discul de Platină și a ajuns pe locul 8 în topuri, acesta fiind primul material discografic (din cele 3) produs de Rick Rubin.
Prin lansarea albumului Wildflowers: All the Rest, care conține piese compuse în perioada 1992 – 1994, Tom Petty repară o nedreptate făcută în urmă cu peste două decenii. Tom Petty a declarat că, inițial, Wildflowers trebuia să fie un dublu album.
 
Cel mai recent album de studio al lui Petty, lansat vara trecută, Hypnotic Eye, a fost primul lui album care a ajuns pe locul 1 în Statele Unite, și primul lui album care a intrat în Top 10 în Marea Britanie în ultimii 20 de ani (după Wildflowers).
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here