Toni Grecu, despre experiența la Antenă: „Am răsuflat ușurați cu toții!”. Cum a rămas trustul lui VOICULESCU fără Serviciul Român de Comedie

0
37

Articol preluat din Evenimentul Zilei
Toni Grecu se întoarce în faţa publicului cu o nouă emisiune în care o va avea parteneră pe Jojo. Este primul proiect în care se implică după ce a părăsit trustul lui Dan Voiculescu. Umoristul a povestit şi cum s-a încheiat colaborarea între „Serviciul Român de Comedie” şi Antena 1. ”Divorţul” s-a produs înainte sa ajungă la termenul final contractul existent pentru acest format.
 
Veniți la Digi 24, unde vor face „Superjurnal”, Toni Grecu și Jojo vorbesc cu umor despre noua emisiune, dar și despre vechile probleme.
La mai bine de jumătate de an de la despărțirea precipitată de Antenă, Toni Grecu se întoarce la TV cu „Superjurnal”, din 1 martie, la Digi24, tocmai când postul împlineşte trei ani.
„Știrile de la «Superjurnal» vor fi cele mai importante din săptămână, comentate și răstălmăcite cu umor, ironie și sarcasm. Nu inventăm noi știrile, ci doar le comentăm. Eu mă voi ocupa de invitatul emisiunii cu care voi realiza un interviu. Claudiu Maier, Jojo, Iulian Postelnicu și Cătălin Neamțu vor prezenta știrile efectiv. Este un show de știri cu public în sală, cu râsete și aplauze, cu poze și caricaturi, cu reportaje preluate de pe surse sau originale, realizate exclusiv pentru această emisiune”, dezvăluie Toni Grecu.
Umoristul spune că între „Serviciul Român de Comedie” (SRC) și „Superjurnal” nu este vreo legătură. „Superjurnal” nu este nici o continuare a SRC-ului și nicio înlocuire a acestuia. Pur și simplu este altceva”.
 

„Căsnicia”… cu Antena

 
SRC a încetat colaborarea cu Antena 1 înainte de încheierea contractului. Ce s-a întâmplat? Umoristul promitea că va dezvălui, după alegerile prezidențiale. „Nu vreau să mai vorbesc despre lucruri trecute care acum nu mai au niciun fel de relevanță, mai ales că la alegerile prezidențiale a ieșit cine nu se aștepta nimeni să iasă. Daca ieșea Ponta vă spuneam, dar așa, nu mai are niciun rost.  Viața le rezolvă pe toate. A fost ca o „căsnicie” scurtă, intensă și brusc încheiată. Am răsuflat ușurați cu toții”.
 

Jojo, reporter

 
Jojo se numără printre noii reporteri ai „Superjurnalui”.
„Cu toții vom transmite știrile într-un mod inedit, iar rolul meu este să abordez zona de fashion, beauty și lifestyle, toate privite însă dintr-un unghi haios, comic”, a povestit Jojo, care, tot pe 1 martie, se va afla pe scena Teatrului Godot pentru premiera piesei „Mother fucker with a hat”.
 
sursa: Evenimentul Zilei

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here