Toto Cutugno ar vrea… dar Florin Salam nu dă niciun semn

0
36

Toto CutugnoArticol de Iulia Radu
Azi e marți, nu? De aceea mi se întâmplă toate! Am ieșit din cameră pentru un pahar cu apă și am primit vestea „zdrobitoare” de la mătușa mea: „Tu ai auzit că Toto Cutugno vrea să cânte în duet cu Florin Salam?… Și cu Bittman!” Recunosc că la auzul lui Salam mi-a leșinat creierul și n-am mai auzit și partea a doua. Bulversată de această știre, am revenit în cameră pentru a verifica. Nu a trebuit să caut mult. În urmă cu un sfert de oră, Toto Cutugno postase un mesaj pe Facebook: „Hai că o să ne distrăm de minune. Vă îmbrățișez. Toto” și link-ul pe care-l vedeți mai jos.
Că s-a întâlnit cu Bittman recent la un concert în România, știam deja. Chiar Dan ne-a povestit când a fost la „Psihologul muzical”. Ceea ce m-a amuzat pe mine este modul în care a fost „construită” știrea de cei de la Antena 1. Iată ce spune, printre altele, prezentatoarea „Florin Salam n-a răspuns încă invitației, dar el mai are în palmares o colaborare cu un artist străin. anul trecut a avut și concert cu Goran Bregovic. (…). mai rămâne acum ca și Salam să fie impresionat de artistul italian”. Hai, pe bune??? Of, viața mea!… Ups… cred că am confundat manelistul.
Potrivit redactorilor de la Antena 1, Bittman a fost prompt și a acceptat și i-ar plăcea o piesă în italiană. E clar că el este impresionat de mult de Toto Cutugno, în plus nici nu a cântat în duet cu Bregovic, așa că nu au fost probleme. 🙂
Țin minte că Toto l-a cunoscut la un concert din Republica Moldova și pe Brenciu. Ar fi putut să ceară un duet și cu el. Să nu uităm că și Horia Brenciu umple Sala Palatului. 🙂
Să redevenim serioși. Acum, sincer, asta este temă de sondaj: răspunde sau nu Salam invitației? E sau nu e impresionat de Toto Cutugno? Așteptăm răspunsurile voastre până vineri, apoi i le comunicăm artistului italian.

 Aici puteți urmări știrea de la Antena 1:

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here