TOTO CUTUGNO pregateste un setlist special pentru concertul de la Bucuresti

0
43

Toto Cutugno (523 x 600)La sfarsitul lunii februarie, Toto Cutugno va concerta la Bucuresti alturi de Orchestra Simfonica ’Surasul Tineretii! Pregatirile sunt in toi, artistul pregatind un playlist special pentru acest eveniment, care va include piese clasice dar si hituri!

Toto Cutugno va concerta pe 27 Februarie 2015 alaturi de Orchestra Simfonica ’Surasul Tineretii’, nu de Orchestra Simfonica Bucuresti, asa cum a fost anuntat initial. Timp de doua ore, fanii artistului vor putea asculta hiturile care l-au consacrat dar si piese mai noi.

Preturile biletelor sunt cuprinse intre 100 de lei si 500 de lei si se gasesc in reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan – Statia de metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: BILETOO.ro, BILET.ro, SalaPalatului.ro, BLT.ro, BILETE.ro, EVENTIM.ro sau MYTICKET.ro!

~~Concertul „TOTO CUTUGNO” va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 27 Februarie 2015 si este organizat de Project Events.~~

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here