TRIBUTE QUEEN LA A DOUA EDITIE „LIVE MUSIC, VINYL & MOVIE”

0
41

JOSEPH LEE JACKSON -tributQueen 6 noiembrieJOSEPH LEE JACKSON readuce pe scena din Hard Rock Cafe, pe data de 6 noiembrie, cu incepere de la ora 22.00, hiturile formației Queen: “We Are The Champions”, “You Don’T Fool Me”, “Somebody To Love”, “A Kind Of Magic,” „I Want To Break Free”, “Radio Ga Ga” si multe altele!

  • Open doors, ora 20.00!

Atmosferava fi antrenata in deschiderea show-ului, in pauza si dupa eveniment cu un set de vinyl-uri si fimulete celebre.

Asadar, TRIBUTE QUEEN, alaturi de Joseph Lee Jackson, este al doilea concert seria evenimentelor German Quality Entertainment de la Hard Rock Cafe – LIVE MUSIC, VINYL & MOVIE

Pentru showul din 6 noiembrie sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete:

  • VIP – RON 150 (acces la sesiune de autografe)

  • Categoria I – RON 90 (loc la masa, in fata scenei)

  • Categoria II – RON 60 (loc la masa, in restul salii)

Acestea pot fi achizitionate de pe:

iabilet.ro sau in magazinele Muzica, Uman, Senia, si Perfect Tour din toata tara

bilete.ro sau in Oficiile Postei Romane si magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro si magazinele Germanos

NOTA: Foarte important de retinut este ca fiecare cumparator de bilete este rugat sa sune la Hard Rock Cafe pentru rezervarea mesei!

* Pentru pozele din cadrul sesiunii de meet & greet fiecare persoana este rugata sa aiba propriul aparat foto.

DESPRE JOSEPH LEE JACKSON

Cu peste 15 ani de experienta in sfera magica a supergrupului Queen si cu peste 20 de ani de experienta muzicala, Joseph Lee Jackson a cantat in sali de spectacole ce au gazduit de-a lungul timpului adevarate show-uri in Marea Britanie, dar si in restul Europei. Cel mai remarcabil spectacol sustinut de acesta a avut loc pe Millennium Stadium, din Cardiff. Iar reprezentatia ”A VISION OF MERCURY” sustinuta in Dubai, cu ocazia anului nou, a fost urmarita de milioane de oameni, multumita transmisiei postului de televiziune MTV Asia.

JOSEPH LEE JACKSON aduce in fata publicului un show energic, din care razbate carisma inconfundabila a unuia dintre cei mai spectaculosi solisti din istoria rock-ului. Acesta fiind apreciat chiar si de catre familia lui Freddie Mercury, care l-a invitat sa performeze si in cadrul ceremoniei de dezvelire a primului monument ce onoreaza memoria acestuia, din Marea Britanie. La eveniment a fost prezent si chitaristului Brian May.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here