TROOPER, An Theos si Shifting Sands deschid concertul Sonata Arctica de la Bucuresti (15 iulie)

0
28
Sonata Arctica 15 iulie (419 x 600)Una dintrele ce mai populare si iubite trupe de power metal, SONATA ARCTICA, canta la Bucuresti pe 15 iulie la Arenele Romane in cadrul unui afterparty oficial METALHEAD Meeting!

Cu noua albume la activ si turnee alaturi de Nightwish, Dio, Stratovarius, Iron Maiden, Rhapsody sau Alice Cooper, finlandezii canta in premiera la Arenele Romane alaturi de alte doua trupe pe care le vom anunta in curand. Combinand power metalul cu symphonic si progressivem Sonata Arctica promit un show de zile mari pe 15 iulie, un adevarat Best Of al carierei de 20 de ani a trupei.
 
Invitatele speciale ale serii sunt formatiile: TROOPER, An Theos si Shifting Sands!TROOPER au aniversat recent 20 de ani de activitate asa ca showul de pe 15 iulie va avea un playlist special pentru fani cu piese din toata cariera trupei! An Theos siShifting Sands sunt doua dinre trupele castigatoare la concursul “The Road To Kavarna” asa ca ne-am gandit ca cea mai buna cale de a le promova in continuare este in cadrul unui concert live “pe felie”, pe o scena mare!
Bilete in presale au preturi speciale de 60 de lei Acces General respectiv 80 de lei Golden Circle pana pe 1 iulie si pot fi gasite pe iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea dar si pe eventim.ro si myticket.ro mai exact in magazinele Muzica, Uman, Magazinul VGeneration, Perfect Tour, IQ BOX si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din toata tara si in retelele Eventim si Myticket
Dupa 1 iulie, biletele costa:
– 65 de lei respectiv 85 de lei Golden Circle pana pe 15 iulie
– 70 de lei respectiv 90 de lei Golden Circle in ziua concertului si la intrare
Numarul de bilete Golden Circle este limitat la 500 de persoane.
Un eveniment METALHEAD.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here