Trooper la Psihologul Muzical (ediția 839 – 27.10.2018)

0
170

Trooper la Radio Romania 2018

În mod firesc ne-am amintit de tragica noapte de 30 octombrie 2015, când eram în stuioul care azi se numește „Paul Grigoriu”. Am început și am încheiat ediția cu mai multe compoziții dedicate acelor oameni, care s-au dus. Pe tot parcursul nopții am difuzat cântece dedicate Radioului pentru că se apropia Ziua de 1 Noiembrie (90 de ani) când aniversăm și 16 ani ai emisiunii.

Alin Dincă-Coiotu’ și Aurelian Dincă-Balaurul, doi componenți fondatori ai grupului Trooper, au venit pentru a lansa și la noi albumul „Ștefan cel Mare – Poemele Moldovei”. Seara de sâmbătă aveau concert la Constanța, așa că au anunțat de la început că nu pot sta mult. Au compensat cu o disponibilitate imensă de a cânta orice solicitau ascultătorii. De la Aurelian Andreescu la Tom Jones, de la Iron Maiden la Mircea Baniciu ș.a.m.d. Firește că au fost și cântece Trooper de pe noul album, dar și câteva de pe precedentele. Voce și chitară, frații s-au descurcat de minune, au oferit un autentic show nocturn foarte apreciat de toți cei aflați pe recepție (mulți din Brazilia, Germania, Belgia, SUA, Canada, China, Italia, Republica Moldova, Spania ș.a.m.d.).

Agenda pop-rock avă propune cântece cu Sergiu Cioiu, Antract, A.G. Weinberger, Tony Joe White, Mihaela Mihai, Baccara, Doru Tufiș, Pet Shop Boys, Stone Temple Pilots ș.a.

La matineu avem acel Top Nonconformist emoționant, purtând amprenta tragediei de la Colectiv.

 

Audio:Live-uri și mesaje din emisiune:

Corina V-am văzut pe Facebook live şi l-am recunoscut în spatele dvs pe Marc Bolan. M-a emoţionat mult să îi văd fotografia acolo, sunt foarte puţini cei care îşi amintesc de el sau care au auzit vreodată de el. M-aş bucura să mai programaţi într-o ediţie viitoare o piesă cu el.

KissArmy Aţi difuzat şi interviu cu Marc Bolan şi ce mult mi-a plăcut!!

Marius, metalfan Nu cred că radioul va dispărea, dar e necesar să se adapteze vremurilor, fără să renunţe la menirea iniţială. Adică, să informeze, să promoveze muzică, dar să o facă pe platforme frecventate de tineri. Dvs reuşiţi să vă adaptaţi, aţi înţeles care-i trendul… tot respectul meu pentru asta!

DeeDee Astea sunt răutăcisme. Ce forţe nevăzute?! Păi, Rihanna şi Beyonce şi Shakira sunt super staruri pentru că oferă show-uri de calitate. Cine zice că nu ştiu ce forţe obscure vor să scoată în faţă doar anumite nume, înseamnă că e invidios. Atâta tot. Adică… ne uităm la câte discuri vând vedetele astea şi câte bilete, gen. Adică… să fim serioşi! Care forţe. Alţii nu fac show. E clar. Simplu.

Simona, metalfan Dar mai sunt şi oamenii aceia care te întreabă ce părere ai despre un lucru, în mintea lor şi-au făcut deja răspunsul şi pe acela îl aşteaptă, iar dacă tu spui altceva se atacă imediat. Adică, nu vor neapărat să ştie opinia ta, vor să spui ce vor ei să audă. Am păţit-o de multe ori… nu ştiam de ce nu mai vorbesc unii cu mine… Nu spusesem ce trebuie.


sursa (pentru audio): Radio România Actualități

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here