Tudor Chirilă, reacţie dură faţă de cele 31 de personalităţi care o susţin pe Firea: "O listă a ruşinii"

0
72

Tudor Chirila la Radio Romania 2017Articol preluat din Adevarul
Tudor Chirilă a reacţionat dur după ce 31 de personalităţi au semnat o scrisoare de susţinere a Gabrielei Firea în disputa cu Liviu Dragmea. Cântăreţul şi actorul crede că este o „listă a ruşinii“ alcătuită din oameni care n-au avut nicio problemă să-şi declare susţinerea făţişă pentru incompetenţă, sugerând că semnatarii care deţin funcţii de conducere au fost „orbiţi de dragostea pentru putere“.
Tudor Chirila a postat urmatorul mesaj pe Facebook:

Cine spunea că artiștii nu se implică în politică? Iată mai jos o listă a rușinii, din punctul meu de vedere, a unor artiști, fosti sportivi, directori de teatre, actori, etc. care, impulsionați (probabil) de aparatul de PR al celui mai slab primar din istoria post decembristă a Bucureștiului, n-au avut nicio problemă să-și declare susținerea fățișă pentru incompetență. E nasol când dragostea pentru putere – căci să fii director de instituție înseamnă un pic de putere și sentimentul că instituția e feuda ta – ajunge să te orbească atât de tare încât să fii în stare să te minți că trăiești într-un oraș care se dezvoltă când adevărul este că se prăbușește. Gabriela Firea nu este alcteva decât o parte a mafiei din Ilfov care încearcă să facă surf pe valul de antipatie pentru mafia de Teleorman. Sigur că artiștilor semnatari n-o să le reproșeze nimeni amestecul într-o luptă politică așa cum postacii PSD o fac adesea pe paginile celor care îndrăznesc să critice Mafia.

 
Gasiti postarea lui Tudor aici:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1963489053715423&id=427209404010070
Articolul din Adevarul poate fi citit in intregime aici:
https://adevarul.ro/entertainment/celebritati/tudor-chirila-reactie-dura-fata-cele-31-personalitati-sustin-firea-o-lista-rusinii-e-nasol-dragostea-putere-orbeste-atat-tare-1_5b968a90df52022f754d8ed7/index.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here