Turneul lui Horia Brenciu a debutat cu succes

0
52

Horia Brenciu Brasov 2016
Horia Brenciu la Brasov 2016

Horia Brenciu a început unul dintre cele mai ample turnee naționale din ultimii ani. Peste 4000 de spectatori au participat la primele concerte din turneu, care au avut loc la Piatra Neamț și Brașov, în Salile de Sport din respectivele orașe. Turneul național Horia Brenciu & HB Orchestra continuă până la finalul lunii octombrie cu încă 9 concerte și se va încheia cu două spectacole la Sala Palatului din București.
Concertul programat pe 5 noiembrie la Sala Palatului s-a dovedit insuficient pentru a satisface cererea foarte mare bilete din partea fanilor. Astfel, artistul și organizatorii au programat încă un spectacol, pe 4 noiembrie, de la ora 20.00.
Turneul Horia Brenciu se desfășoară potrivit calendarului:
Luni, 17 octombrie – Sala Polivalentă – IAȘI 
Marți, 18 octombrie – Teatrul de Vară “Radu Beligan” – BACĂU
Miercuri, 19 octombrie – Sala Sporturilor “Dunărea”-  GALAȚI
Joi, 20 octombrie – Sala Sporturilor – CONSTANȚA
Luni, 24 octombrie – Teatrul de Stat – ORADEA
Marți, 25 octombrie – Sala Sporturilor “Traian” – RÂMNICU VÂLCEA
Vineri, 28 octombrie – Sala Polivalentă – CRAIOVA
Sâmbătă, 29 octombrie – Opera Națională Română – TIMIȘOARA
Duminică, 30 octombrie – Sala Polivalentă – CLUJ-NAPOCA
Vineri, 4 noiembrie – Sala Palatului – BUCUREȘTI
Sâmbătă, 5 noiembrie – Sala Palatului – BUCUREȘTI
 
Toate spectacolele din turneu încep la ora 19.30, iar cele de la Sala Palatului la ora 20.00. Accesul publicului se face cu o oră înainte de începerea evenimentului. Biletele se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacole și online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, bilet.ro, ticketnet.ro, iabilet.ro, eventim.ro.
Evenimentele sunt organizate de CIADO România și Asociația Culturală Dracula în cadrul Programului național cultural Artă contra Drog 2016. Scopul proiectului este de a informa publicul asupra riscului asociat consumului de droguri și de a oferi, în același timp, o alternativă de viață sănătoasă prin consumul de acte cultural-artistice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here