TVR 1 redevine post generalist: noua grilă de programe

Articol preluat de pe site-ul Adevărul

0
372

Începând cu 15 aprilie, cel mai important post al televiziunii publice redevine generalist, iar reprezentanţii anunţă o grilă cu programe variate: filme şi seriale, teatru, divertisment, sport, dar şi ştiri, emisiuni de actualitate, reportaje şi documentare.

Matinalul TVR 1, transmis de luni până vineri, începe cu o oră mai devreme, de la 06.00, nu va mai fi prezentat de Emma Zeicescu şi devine un program de tip infotainment. Telespectatorii vor afla informaţii despre starea vremii şi trafic, poveşti de viaţă din toată ţara, dar şi curs valutar, revista presei, informaţii din IT, travel şi horoscop. Şi tot în Matinal – un grupaj de ştiri, inclusiv din sport, în fiecare oră.

De la ora 11.00, TVR 1 lansează un nou format, o emisiune magazin, „Ca-n viaţă“, realizată de Emma Zeicescu. Timp de o oră, de luni până vineri, Emma, alături de invitaţii ei, prezintă idei pentru o viaţă plină de energie, informaţii la zi, campanii care contează şi interviuri cu vedete.

După-amiaza, de luni până vineri, de la ora 17.00, TVR 1 va difuza serialul canadian „Aripile Nordului“, cu doi piloţi experimentaţi, tată şi fiică, ce intervin în caz de urgenţe medicale, furtuni devastatoare sau accidente aviatice.

Din 15 aprilie, principala emisiune de ştiri a postului TVR 1 îşi măreşte durata la o oră şi jumătate. De la ora 20.00, de luni până duminică, Telejurnalul va include o selecţie a informaţilor esenţiale ale zilei, rubricile meteo, sport, precum şi Tema zilei, o discuţie în care moderatorul şi invitaţii săi dezbat consecinţele celui mai important subiect al zilei. Celelalte emisiuni informative în care telespectatorii pot afla ştirile momentului rămân Telejurnal 14.00 şi Telejurnal 24.00.

În noua grilă rămâne şi talk show-ul lui Ionuţ Cristache, „România 9“, care îşi schimbă însă intervalul de difuzare. Emisiunea va fi transmisă în direct, de luni până joi, de la ora 19.00 şi nu de la 21.00 cum era până acum.

Articolul în întregime aici: https://adevarul.ro/entertainment/tv/tvr-1-redevine-post-generalist-arata-noua-grila-programe-1_5caa1049445219c57e37661d/index.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here