TVR REVINE CU CE POATE…ȘI ALTELE

0
27

 
* TVR1 se reface cu Ema Zeicescu?  Emisiunea Perfect imperfect se vrea de mare impact. Vorbăreața doamnă moderator nu justifică cu nimic aducerea la TVR. L-a invitat pe Cătălin Tolontan la prima ediție. Au sărit de la ”Colectiv” la independența editorială. Tolontan a afirmat că nici RRA nu-și face datoria de serviciu public, chiar dacă se laudă cu faptul că nu are datorii. Un atac murdar, fără argumente, netaxat de gazda care oricum avea problemele ei cu copilul ei, cu grijile ei…Tolontan ne-a asigurat că nu va intra în politică, dar ne roagă să dăm credit celor cu bune intenții! Ipocrizia a mers până la afirmă că are așteptări pozitive de la alegerile din această toamnă! Au fost și alți invitați, dar stilul doamnei Zeicescu nu m-a stimulat să stau. Mimăm echidistanța prin agresivitate și lipsă de respect față de invitat?
* Știrile de mîine sunt cu Mihai Găinușă la TVR1. Ceva care să țină locul lui Pătrar. Nu e rău. Sunt ironii simpatice, inteligente pe teme actuale… Bășcălia nu face rău, dacă e drăguț împachetată!
* Tatoiu a zis și cîteva valabile, a vorbit despre geopolitică, despTVRre băncile din Europa, despre cum a lucrat ea la multinaționale, cum sunt mai de stânga partidele de dreapta și invers…Doamna are nerv, dar generează nervi!
* Cronica de la PrimaTV a avut și teme bune, bunuțe…Top Rușinică are nerv…bâlbele simple n-ar merita atâta atenție…
* Guță a luat pastilă de performat și i-a rămas în gât.. Adică n-a ajuns la destinație…La Kanal D…”Asta-i România”…
* A3 are ediții de weekend…Fiica lui Vadim…Vadim a avut peste 100 de procese pe rol când a murit…moștenire, nu glumă! Sunt probleme și cu fost spție a lui Adrian Pintea.
*Ce joc între Voluntari-ASA…cică se joacă repede, dar comentatorul nu vede cât de prost se joacă…Plouă pe camerele de luat vederi…se vede cu pete multe…meci egal!
* A fost și un meci bun zilele astea. CSU Craiova- Dinamo 2-1. Faze multe de poartă, ritm alert, public numeros (deși se juca la Tr. Severin)!
Andy Murray a luat Mastersul de la Shanghai după un 2-0 cu Bautista-Agut.
X-Factor se reia duminică d.m. Delia are probleme cu Horia…fițe…Horia dansează cântă peste concurent…e greu să urmărim și de acasă, dar nu e o.k. chiar dacă micile conflicte sunt regizate, sunt aiurea. Contre și cu Bănică…
* Mamele cu mulți sau foarte mulți copii vor fi ajutate cu sume infime. Parlamentarii sunt mândri de fapta lor.
*Udrea a ajuns la o cifră record. I s-a cerut arestarea, cercetarea din nou. Are 16 solicitări de acest gen de la DNA. A cerut și ea acordul colegilor din Parlament. L-a primit. 147 au zis că da, s-au opus 100. Ori este vorba de cea mai mare infractoare a istoriei moderne, ori Justiția, în frunte cu DNA e pe zi ce trece mai penibilă!
Valentin Moraru a găsit subiect de dezbatere fotbalistică. Gabi Balint s-a exprimat, destul de hazardat, afirmând că jucătorul Crețu de la Mediaș ar fi făcut fault intenționat. Cu alte cuvinte ar fi fost blătuit, nu?  Jucătorul a reacționat și s-a simțit jignit, dar n-a spus nimic de dat în judecată. Îl informez pe Moraru, așa cum i-a spus și Dinu Gheorghe în emisiunea de marți, la 20,40, că o calomnie, o acuză de acest gen se poate lăsa cu judecata! Au mai fost jucători care au făcut fault intenționat? Foarte grav. Unde sunt? Cine i-a plătit? Apoi MMStoica a comentat (întrebat de un reporter)și el, afirmând că Balint ar avea un dinte pentru Steaua. Altă prostie imensă. A insinuat chiar că Balint n-ar prea fi ”specialist”. Balint e suporter autentic al echipei la care a jucat, care poate critica echilibrat în 90% din situații. A fost sunat Balint și pus să comenteze vorbele lui Stoica.Moraru ne-a spus că Balint a vorbit pozitiv despre meciul Steaua-Villareal. Un întreg scenariu conflictual pentru nimic. Un jucător al unei echipe care a bătut Steaua a comis două greșeli și a fost eliminat. Asta-i tot. Ba, nu! A făcut-o intenționat. Am tot mai multe motive să trec pe Dolce!
* Traian Băsescu și Ion Cristoiu la B1TV într-o seară de marți. TB îi cere lui Cioloș să aibă respect. Dar ne dă de înțeles că Cioloș joacă la două capete, că e gata să meargă cu cine câștigă alegerile. Mânăstire vrea și el să domine discuția cu cei doi. E foarte greu. Campania ”Cumințenia pământului” are legătură cu promovarea lui Cioloș! Românii reali sunt cei care au alergat un ursuleț! A zis bine Cristoiu. Prostie, nu corupție.
 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here