TVR şi Ministerul Culturii au alocat 5,9 milioane de lei (1,3 milioane de euro) pentru Cerbul de Aur

Articol preluat de pe News.ro

0
127

Aproximativ 5,9 milioane de lei (circa 1,3 milioane de euro) din bugetul Societăţii Române de Televiziune pe 2019 au fost alocaţi pentru Cerbul de Aur 2019, potrivit unui răspuns oferit de TVR la solicitarea News.ro. În plus, Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale a alocat suma de 110.000 de euro pentru această ediţie. Anul trecut, Ministerul Culturii a dat un milion de euro pentru eveniment.

Cea de-a 19-a ediţie a festivalului Cerbul de Aur va avea loc în perioada 22 – 25 august, în Piaţa Sfatului din Braşov. Doisprezece solişti din zece ţări vor concura pentru premii în valoare totală de 55.000 de euro.

O ediţie „spectaculoasă”, după cum a numit-o Doina Gradea, preşedintele-director general al TVR, la conferinţa de presă de miercuri, cea de anul acesta va avea loc sub sloganul „Povestea noastră continuă”. Programul este unul „extraordinar”, cu două seri de concurs, una de gală – când vor fi anunţate premiile concursului – şi o seară specială de folclor şi tradiţii româneşti, unde o mare pondere o va avea muzica lăutărească.

„Vă anunţ de acum şi anunţ şi partenerii că în cursul lunilor următoare vom lua, împreună cu colegii mei din TVR, toate aprobările necesare pentru organizarea ediţiei de anul viitor. Aşadar, povestea noastră continuă şi anul viitor, să sperăm”, a declarat Gradea.

Ea a adăugat că ediţia de anul acesta este produsă împreună cu Societatea Română de Radio.

Puteți citi mai multe aici: https://www.news.ro/cultura-media/tvr-si-ministerul-culturii-au-alocat-1-4-milioane-de-euro-pentru-cerbul-de-aur-2019-doina-gradea-incepe-pregatirile-pentru-editia-de-anul-viitor-1922403521002019081619093012

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here