Un bilet la concertul lui MARIO BIONDI îți poate aduce un sejur la Terracina

0
46

Mario Biondi 9 octombriePe 9 octombrie, Mario Biondi va susține primul concert în România. Evenimentil va avea loc la Sala Palatului din București, iar „special guest” este trupa Direcția 5.
Concertul face parte din turneul „Best Of Soul”.
 
Organizatorul evenimentului (MTime) a decis să ofere un cadou important: un minisejur pentru 2 persoane (incluzand biletele de avion, transferurile, cazarea si pensiunea completa) într-un resort de pe Coasta lui Ulysses (între Roma și Napoli), la Terracina (sit arheologic, cetate medievală, port și, mai ales, stațiune la Marea Tireniana premiată Blue Flag ani la rând pentru plajele aurii și apele cristaline). Câștigătorul va fi anunțat în seara concertului, prin tragere la sorți, în baza seriilor de pe biletele achiziționate pentru concert.
 

Terracina
Terracina

Biletele costă: 120, 175, 225 și 275 lei și pot fi achiziționate de pe Eventim:
http://www.eventim.ro/ro/bilete/concert-mario-biondi-bucuresti-sala-palatului-968089/performance.html
Concertul fusese anunțat inițial pe 24 mai, dar a fost reprogramat pe 9 octombrie.
Mario Biondi s-a născut pe 28 ianuarie 1971 la Catania, Italia. Este solist, compozitor și orchestrator care a lansat de-a lungul carierei 10 albume, toate intrând în Top 10 în Italia (dintre care 5 clasându-se chiar pe primul loc). Dublul-album „Best Of Soul” (lansat în 2016) conține 22 de piese, dintre care 7 sunt compoziții noi. Acest material discografic a primit Discul de Aur în Italia pentru vânzări de peste 25.000 de exemplare.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here