Un infinit de iubire: 8 ani cu „Luna Patrata” – Alina Manole (concert aniversar, 24 martie)

0
88

Alina Manole 24 martieAu trecut 8 ani de la lansarea oficiala a singurei planete muzicale pe care au loc si indragostitii, si amantii, si…pacatosii. “Luna Patrata” inseamna un cantec, un album, o casa de discuri, o companie de cuvinte dar, cel mai important, inseamna o comunitate foarte mare de “lunatici”, ale caror iubiri reale si istorii de viata sunt descrise, atat de potrivit, in muzica Alinei Manole. Aniversarea va avea loc pe 24 martie 2017, in Bucuresti, in Clubul Spice (Calea Victoriei 19, rezervari: 021 312 01 36 sau 0766 260 390).
 
Formula de concert ii va aduce pe scena, alaturi de Alina, pe Raul Kusak (pian), Dan Nicolau (trompeta) si Adi Tetrade (tobe). Playlistul va include cantece noi, dintre cele care asteapta cu nerabdare lucrul in studio pentru un nou album, si cantece deja stiute, fredonate, aplaudate. Oricum, ca intotdeauna, cei care vin la concertele Alinei se aduna minunat intr-un corp comun ce devine membru al trupei. Cateva titluri “obligatorii” putem deja anunta: Cutia Pandorei, De 30 de ani, Langa mine, Tu taci, Adevarul, Ea nu ma stie, Casatorie in stil italian, Fix in seara asta, Luna Patrata
Seara va mai avea parte de un invitat special, care a scris, la propriu, o parte din istoria rockului romanesc: Dan Iliescu, membru fondator al trupei Timpuri Noi si compozitor prolific de… hituri. Aceasta asociere muzicala poate sa surprinda: cum sa se adauge rockul in pacatele Alinei? Ei bine, veniti la concert si veti vedea!
 
Pentru ca rasfatul spectatorilor sa fie complet, Alina Manole va darui fiecaruia dintre cei care vor veni in clubul Spice o amintire, una concreta, sub forma de fotografie tiparita pe un magnet (cu ajutorul prietenilor de la #doityourselfie). Cat despre gustul dulce al intalnirii – dincolo de orice tine de muzica – dat fiind faptul ca aniversarea Lunii Patrate este extrem de apropiata de aniversarea zilei de nastere a artistei, se anunta si aici un plus de rasfat!
Colectia 3 A.M. , aparuta la finalul lunii noiembrie 2016, va fi disponibila in seara aniversarii. Colectia 3 A.M. contine cele 3 discuri mari ale Alinei, adunate impreuna, intr-un 3 CD Box. In aceasta prezentare,  “Luna Patrata”, “Dragoste in 3” si “Fericirea de Luni” au devenit disponibile din nou in format fizic, tirajele discurilor independente fiind epuizate demult.
 
Concertul este anuntat la ora 20:30 iar marja de timp alocata inceputului este, de obicei, sfertul academic. Recomandam rezervarea din timp a locurilor (vizibilitatea scenei este asigurata suplimentar de transmisia pe ecrane) si ii rugam pe cei care doresc sa vina la concert sa ajunga din timp.
 
Mai multe informatii sunt deja publicate pe pagina evenimentului de pe facebook
 
            Va asteptam cu drag si inima deschisa!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here