VOR SĂ INTERZICĂ ROCK-UL ÎN ROMÂNIA. O LUAŢI RAZNA?

11
983

rock music stopÎn loc să fie preocupaţi de cauzele care au dus la tragicul accident din 30 octombrie, în loc să se roage pentru sănătatea celor mulţi aflaţi în spitale, unii s-au gândit că sursa tuturor relelor din ţara asta este muzica ROCK. Şi nu s-au gândit doar la o anumită formă a rock-ului, ci la întreg fenomenul. Aşa că au trecut la fapte. Ce înseamnă fapte în lumea anonimatului şi a micului delir colectiv? Petiţiile. Veţi găsi mai jos textul unei petiţii care nici pe vremea lui Ceauşescu nu se putea naşte. Să fi înlocuit credinţa creştină dogmele (ideologia) comunismului? Vă rog, dacă, din întâmplare sau din convingere, sunteţi semnatari ai acestei petiţii să nu vă mai obosiţi să treceţi prin zonă, iar cei care o vor face vor fi interzişi pe paginile noastre fără alte comentarii.
Faptul că s-a ajuns la aproape 2.000 de semnături mă îngrijorează, dar îmi şi confirmă efectele toxice ale manipulărilor din ultimii 25 de ani privind această muzică. Aştept opinii şi eventuale soluţii pentru a apăra această formă de exprimare a libertăţii.

Aveţi mai jos textul petiţiei:

Vrem interzicerea rock-ului in Romania

Vrem interzicerea muzicii rock in Romania si legalizarea pedepsei cu moartea pentru cei care promoveaza acest gen muzical.
Rock-ul promoveaza violenta si satanismul ,iar noi suntem o tara crestina .Din cauza acestui gen muzical au murit acei tineri din Bucuresti. MUZICA ROCK UCIDE SI VA INDEPARTEAZA DE DUMNEZEU. daca vreti interzicerea rock-ului va rog mult sa semnati aceasta petitie.

 
Loredana Schneider

11 COMENTARII

 1. Bai, unii au luat-o razna de tot. Hai sa facem si noi o petitie pentru cei 2.000 de oameni sa isi faca cate un control la creieras ca observ ca nu mai functioneaza.

 2. Sunteti cretini cum sa faceti asa ceva, doamne…daca totul a fost planuit sa ia foc asta nu inseamna ca muzica rock e devina bine ca faceti biserici placate cu aur si in spitale nu sunt medicamente si aparaturi performante, wtf la asta nu va ganditi adica promovati prea mult chestia cu ” Dumnezeu”

 3. Semnatarii acestei petitii sunt putin mai mult idioti! In primul rand, mi se pare infiorator ca prin aceasta petitie se promoveaza practic muzica fara fond. In al doilea rand, daca tot arunca lumea in muzica rock, ar trebui sa stie ca inca de la inceputuri, formatiile rock erau compuse din muzicieni, nu muzicanti, care terminau Conservatorul, deci nu erau niste dobitoci care doar aveau talent si doreau sa isi creeze o formatie. Exemple sunt: Queen, Pink Floyd, Chris Rea, Scorpions, Gary Moore si foarte multi altii. Asa ca, inainte de a critica un gen, sa tineti cont de ce inseamna el si educational vorbind!

 4. Da, dom’le, eu sunt de acord să interzică rock-ul în România, zău!
  Cu o condiție! Ba nu, două! Hai, trei, să fie fără soț!
  1. Maneaua să fie declarată muzică de stat;
  2. Melodia compusă de Pann ce ne este imn să fie înlocuită de una (răs)compusă de Salam, preferabil una cu șmecheria de România, cu două solo-uri și trei dedicații, deci musai variantă live;
  3. La depunerea jurământului în învestirea în înaltele funcții de stat, alesul să dea din buric, căci doar așa poate dovedi că-i român adevărat.
  Că, na, petițiologia salvează România!
  Horns up!!!

 5. Culmea! Ne gandim sa interzicem rock-ul, dar nu maneaua…care promoveaza analfabetismul! Iar cu o tara de analfabeti plini de talent si valoare nu evoluam ca specie, ci involuam! Petitia asta e un exemplu pe care nu-l poti trece cu vederea! Pupati moaste si ascultati maneaua caci mai dobitoci de atat nu putem fi ca natie! Amin!

 6. Cei 2000 sunt, desigur, manelisti si fideli telespectatori ai lui Maruta!… 😛 :))) Sau, unii din „specia” analizata in articolul de mai-jos:
  http://adevarul.ro/educatie/scoala/profesori-religie-despre-tragedia-colectiv-prin-ascultarea-muzicii-rock-intri-actiunea-duhurilor-necurate-1_5640d7b3f5eaafab2c718310/index.html
  Apropo, faina rau fraza aia cu „Muzica care il conduce pe om spre inaltare spirituala, duhovniceasca si ii cizeleaza caracterul provine dintr-o lume spirituala superioara, este un produs al eticii superioare al sufletului cultivat. Ea s-a nascut din inspiratie de natura divina (exemplu muzica bisericeasca)”
  Lasand la o parte cacofonia incredibila si in general stangaciile de exprimare, ca si scrierea gresita a numelor formatiilor incriminate (The Beates, Lad Zeppelin), dati-mi voie sa ma indoiesc ca Lui Dumnezeu, Cel inconjurat de armonii celeste, imbatatoare, cantate de ingeri, i-ar fi pe plac muzica bisericeasca ortodoxa, cantata pe nas, monotona si plictisitoare, care alunga din biserici pana si pe bietii muritori de rand…
  Sigur, pot exista discutii pe aceasta tema, a satanismului in muzica rock pentru ca, de ce sa nu o spunem deschis, anumite ramuri extreme ale metal-ului cocheteaza strasnic cu necuratul, dar ca sa arunci ocari asupra intregului gen muzical mi se pare deplasat.

 7. Aceasta loredana schneider (cu minuscule) e rea, proasta si intoleranta, ca toti spalatii pe creier, care se considera morali pentru ca (doar)merg la biserica. Ceea ce, oricat as fi de toleranta nu pot sa scuz. Din cauza unor astfel de oameni, indiferent de muzica pe care o asculta, lumea a devenit un loc nesuferit. Eu as cere pentru ei pedeapsa cu… cartea. Pentru ca, desi iubesc muzica rock, la naiba!, nu sunt in stare sa cer pedeapsa cu moartea pentru prostie. Cu toate ca, recunosc, fara prosti lumea ar fi minunata.

 8. Uni chiar au luat-o razna rau de tot… „suntem o tara crestina”, hai ca crestina… de aceea in tara noastra se produc numai violuri, crime ( de ex cum a fost cu Alexandra si Luiza ), violenta, etc. Ei nu se gandesc si la asta, de ex in tara noastra mor mii de suflete de animale neajutoarate care nu au facut absolut nimic rau pentru a merita aceasta soarta cumplita… Cu ce ii incurca muzica rock? Stai… „promoveaza violenta si satanismul”, nu promoveaza absolut nimic, rau, doar este un gen muzical putin mai „agresiv” sa zic asa deoarece unele trupe canta mai dur, dar nu toate trupele sunt asa. Nu e corect, eu nu sunt deloc de acord sa interzica muzica rock in Romania. Si pentru ce pedepseasca cu moartea pe cei care promoveaza acest gen muzical? Pentru ce? Ca ei sunt umpic mai diferiti ca nu asculta manele si altele ca toti ceilalti oameni? Fiecare are gusturile lui, si nu ar fi deloc corect!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here