Un Martisor memorabil: Emy Drăgoi alături de Toni Grecu și Ion Caramitru la TNB (Sala Mare, 6 martie, ora 19.00)

1
143

La aproape un an de la declanșarea crizei sanitare (care a dus implicit la închiderea sălilor de spectacole), EMY DRAGOI revine pe scena Sălii Mari de la TNB in formula extinsă (Corul ALL’S CHOIR răspunzând din nou invitației de a se alătura Orchestrei sale), însoțit de actorii TONI GRECU și ION CARAMITRU, într-un concert- spectacol care își propune să celebreze primăvara, daruind un martisor emotionant participantilor.

 Evenimentul are loc pe 6 martie de la ora 19.00. Biletele se găsesc la casa de bilete a TNB și online pe www.mystage.ro.

Pentru ca vom ocazia  pe parcursul a 90 de minute sa impletim firul rosu al sacrificiului (pe care fiecare dintre noi l-a facut in acest ultim an intr-o forma sau alta, o masura sau alta) cu cel alb al sperantei (ca vom iesi curatati si inteleptiti din aceasta experienta) printr-o serie de „piese din colectiile” Edith Piaf sau Eugen Doga aranajate pe ritmurile jazz-ului simfonic (deprins de protagonist pe cand studia la Academia de jazz Bill Evans din Paris) si care ne fac intotdeauna sa  parasim sala  vazand „viata in roz”.

 

Date fiind conditiile impuse de starea de alerta, locurile (chiar in Sala Mare) raman prea putine asa ca fericiti vor fi cei care au reusit sa isi achizitioneze biletele (din reteaua mystage sau de la casa teatrului) pentru a intra in primavara cu aceasta stare de spirit!

1 COMENTARIU

  1. Spectacolele Maestrului Emy Drăgöi, ridică sala in picioare, si cantam impreuna. Ion Caramitru, ce pot spune? Este omul, actorul, vocea ce nu poate avea egal
    De asemenea invitatii sunt toti de marca
    Fiicele Maestrui Emy, Alessia si Bianca, m-au incantat si ieri seara in spectacolul marca Răzvan Mazilu cuAna Bianca Popescu, Geo Visu si Ionescu Lucian
    Doamne ajută!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here