De 30 x OM BUN

0
477

Mai larg de-atat nu-si putea deschide portile OM BUN in acest an!

30 de artisti timp de 3 seri sarbatoresc cei 30 de ani de Festival!

Invitatii au cu totii „loc in primul rand”,  pot veni din orice colt de lume si, mai ales, o pot face la orice ora fiindca evenimentele sunt transmise live on line dar raman la dispozitie pentru vizionare inca 24 de ore de la incepere!

Nu trebuie decat accesata platforma care gazduieste manifestarea – www.rotarientertainment.ro – si, evident, achizitionate biletele (35 lei/seara sau 90/toate cele seri)!

„Ce va fi acolo, sa tot petreci!”

In zilele de 29, 30 și 31 Martie 2021 se va desfășura ediția aniversară cu numărul 30 a Festivalului OM BUN.

O editie sarbatorita cum se cuvine: cu 30 de recitaluri ale celor mai indragiti 30 de artisti folk (care s-au aflat de-a lungul timpului in postura de concurenti/laureati, jurati sau invitati in festival).

Timp de 3 seri, incepand cu orele 18 si pana spre miezul noptii, acestia isi vor prezenta creatiile reprezentative, fiind starniti sa depene povestile din spatele acestor succese de catre Amfitrionul evenimentului, Andrei Partos.

Organizatorii, PERENEARTE și ROTARI ENTERTAINMENT, precum și partenerii lor, PROM’ART CREATIVE, GRUPUL SÂNZIENELOR și Asociația Culturală TATIANA STEPA, au decis transmiterea live-online a acestui eveniment pentru a permite o cat mai largă participare a iubitorilor de muzică și poezie din țară și din afara granitelor Romaniei.

Astfel, nu doar ca toti „ vor avea loc in primul rand” de aceasta data dar vor si putea accesa platforma care gazduieste evenimentul (www.rotarientertainment.ro) pentru fiecare din cele 3 seri de concerte timp de 24 de ore de la inceperea lor pentru ca fanii unuia sau altuia dintre artistii aflati in distributie sau, pur si simplu, iubitorii genului din Australia, SUA, Canada sa poata participa la aniversare celor 30 de ani de Festival in orarul care le este prielnic.

„Cei care ne vor în casele lor, în zilele de 29, 30 și 31 martie 2021, începănd cu ora 18.00,  își pot achiziționa biletele sau abonamentele accesănd: www.rotarientertainment.ro. Festivalul OM BUN a fost, este și va rămăne una dintre cele mai seducătoare și necesare scene pentru iubitorilor de cantec și poezie, de emoție și mesaj, la orice vărstă sau in orice loc în lume ne-am afla” – ne aminteste VICTOR SOCACIU.

 Din istoria Festivalului Om Bun

Festivalul National de Muzica Folk  OM BUN a fost inițiat în 1991 de catre Societatea METRONOM – o asociatie de tip sindical a artiștilor romani care activau în genurile pop, rock, Jazz, folk si DJ.

Colectivul desemnat in vederea organizării primei ediții a Festivalului National OM BUN (in martie 1991) era format din MIRCEA VINTILĂ, VALI STERIAN, ANDREI PARTOȘ și VICTOR SOCACIU.

Structurat pe două sectiuni (concurs si recitaluri), Festivalul s-a desfășurat de-a lungul a trei zile si aceasta forma a fost păstrată până in zilele noastre.

După două decenii de existență (in care se lansasera numeroase nume care populeaza azi cu succes aria muzicii folk), i s-a adaugat Festivalului  o Gală de sfărșit de an, care aducea pe marea scena a Sălii Palatului din București cei mai importanți cantautori romani ai momentului.

Parcurgănd afișul celor trei seri de festival, cu cele 30 de nume ale celor mai consacrați artiști folk, putem indrazni să consideram acest Festival ca fiind EVENIMENTUL ANULUI 2021 ÎN FOLK !

Vom sărbători impreuna frumoasa istorie a acestui Festival, ne vom bucura de prezenta multor artisti indragiti dar  vom putea și sustine mișcarea  folk-lui romănesc (care a trecut și trece, de mai bine de un an, printr-o perioadă foarte dificila) – un gest de solidaritate din partea publicului, prin simpla participare, putand insemna enorm toti cei implicati!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here