UNII VOR SĂ FACEM BECALITĂ (1.07)

0
71

Indiferent ce meciuri au fost, sau sunt, independent de ce fel de transferuri se fac, cei de la DigiSport îl caută pe Becali. Este inadmisibil, strict jurnalistic, să ocupi atâtea minute fără nicio informație. Omul delirează, încurajat de tot felul de țuțări cu pretenții de specialiști. Vinde jucători importanți, din apărare, unde stătea rău, decide peste capul antrenorului cine va apăra, se laudă cu jucătorii pe care i-ar fi vrut, dar nu s-a putut, anunță iar că nu-i vinde pe unii, dar când îl întrebi, afli că nici n-a avut oferte. S-a ajuns la situații super-ridicole în care se termina un interviu telefonic, după care urmau știrile în care era tot GB cu citate, dintr-un alt interviu telefonic.

FCSB nu e campioană, n-a făcut nimic notabil, n-are nicio achiziție și totuși el vorbește permanent. ”Nu sunt specialist, nu mă pricep”, zice el ,dar eu așa vreau, așa zic, ș.a.m.d. Miștocărelile lui ciobănești nu cred că amuză pe cineva. Dă sfaturi și antrenorului naționaleiu, ba și lui Gică Hagi.Nu reușesc să scap de mecla lui, de vocea lui, de tâmpeniile lui, pentru că oriunde te duci, pe cele 4 canale DigiSport, dai de el. Acum voi sta o vreme pe Eurosport, pentru că e Wimbledon. Au fost zile bune la TVR cu C.E. U21 unde n-a pătruns încă.

Dar cum să fac să nu se acutizeze din nou becalita? Vreau să văd sport, vreau să aud comentariile  meseriașilor, vreau știri, dar nu vreau alergenul teve No 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here