Untold 2017: Armin van Buuren urcă, pentru al treilea an la rând, pe scena principală a festivalului

0
86

Foto: Untold
Foto: Untold

Articol preluat din Adevărul
La Untold 2016, lui Armin van Buuren nu-i venea să creadă că la ora 7.00 pe stadion erau circa 40.000 de oameni. DJ-ul a mai declarat că show-ul de la Untold a fost unul dintre cele mai bune ale anului.
În prima seară de distracţie la Untold 2017 au urcat pe Dragon s Nest, scena principală a festivalului, Hardwell, Axwell&Ingrosso, MØ, Charli XCX, Dillon Francis, Sven Vath, Dubfire.
În a doua seară: Ellie Goulding, Dimitri Vegas&Like Mike, Tujamo, Jasmine Thompson, Don Diablo, Lost Frequencies, Solomon.
Sâmbătă, 5 august, concertează Armin van Buuren, Marshmello, Tinie Tempah, Hurts, Sunnery James&Ryan Marciano, Sander van Doorn, Loco Dice, Chris Liebing.
Puteți citi articolul în întregime aici:
http://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/a-treia-zi-untold-2017-armin-van-buuren-urca-treilea-an-rand-scena-principala-festivalului-1_5985679a5ab6550cb8c145a9/index.html
 

Rockerul de 60 de ani care colindă festivalurile din România cu fiica: „Taţii şi bunicii trebuie ţină pasul cu cei tineri, că rămân şi ei tot tineri“

Mii de oameni din toată ţara şi chiar din străinătate au ajuns la Cluj încă de joi, din prima zi de Untold. Printre ei şi părinţi care au venit să se distreze cu copii lor. Festivalul se desfăşoară până duminică, 6 august.
Aleile din Parcul Central din Cluj-Napoca au devenit joi, 3 august, căi de acces în „regatul“ Untold, unde de mii de turişti din ţară şi străinătate au venit să se distreze. Dacă unii au revenit la festival ca să repete experienţele din anii trecuţi despre care spun că a fost „distracţia vieţii lor“, pentru alţii e prima oară când vin la Untold.
Decorul este unul de basm – leagăne înflorate, un tron asemenea celui din filmul „Urzeala Tronurilor“, unde fanii se pot simţi preţ de câteva clipe regi şi regine, şezlonguri colorate, terase la umbră.
Andreea şi Oana Pavel, două surori din Sibiu, sunt la prima lor ediţie de Untold şi spun că nu au întâmpinat probleme legat de cazare pentru că au rude la Cluj. „Toţi artiştii care vor cânta mai ales seara sunt printre cei mai tari din lume“, zic fetele. Însă preferatul lor rămâne Martin Garrix.
Puteți citi articolul în întregime aici:
http://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/prima-zi-untold-rockerul-60-ani-colinda-festivalurile-romania-fiica-tatii-bunicii-trebuie-tina-pasul-cei-tineri-raman-tineri-1_5983197d5ab6550cb8b6efcf/index.html

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here