URMA – concert pe 3 iulie in clubul Republic din Bucuresti

0
15

Una dintre cele mai titrate trupe romanesti de rock alternativ, URMA, canta pe 3 iulie in Clubul Republic din Centrul Istoric din Bucuresti, incepand cu ora 22:30.

Dupa lansarea celui mai recent album concept, „Lost End Found„, apreciata si recunoscuta pentru calitatea productiilor sale atat discografice cat si scenice, URMA vrea sa le ofere fanilor Bucuresteni un ultim show pana la toamna. „Lost End Found” s-a bucurat de un enorm succes la public, piesele „Terminus”, „All Wrong” sau „Cine Iubeste Si Lasa”depasind deja un milion de afisari pe Youtube.Construit integral sub deviza „fara compromisuri”, pe durata a ultimilor patru ani, noul material discografic a fost oferit publicului intr-un format de exceptie, respectiv un jurnal fotografic de 120 de pagini ce ofera imagini inedite surprinse de fotograful formatiei, Radu Dumitrescu, care a insotit pas cu pas grupul de muzicieni pe parcursul calatoriei muzicale intitulate „LOST END FOUND”.
„Pe parcursul celor 10 ani de calatorie muzicala si in cadrul celor 5 materiale discografice editate pana in prezent am promovat insistent sunetul acustic, curat, folosind ca mijloace de exprimare instrumente acustice diverse, precum chitara, saxofonul, flautul, trompeta, pianul, vioara, violoncelul, cavalul, saz-ul si multe alte instrumente de percutie.” – declara Mani Gutau, solistul trupei.
Trupa URMA este prezenta de un deceniu pe piata muzicala. In decursul timpului formatia a sustinut sute de concerte, atat in tara, cat si dincolo de granitele Romaniei, in Ungaria, Germania, Franta, Anglia si Elvetia. Discografia formatiei include 4 materiale full length, cel de al patrulea, “Lost End Found,” lansat chiar de curand.
Biletele pentru concertul URMA din Republic pot fi gasite online pe iabilet.ro dar si in Reteaua Fizica IaBilet – magazinele UMAN, SENIA si Perfect Tour (adresele complete le gasiti aici: www.iabilet.ro/retea).
Biletele costa 30 de lei in presale si 40 de lei in ziua concertului si la intrare.
Un show URMA nu este doar un concert, este o adevarata experienta !
Republic – Pub, Bar & Grill, Beer Garden – Strada Selari nr 14
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here