NE MAI TREBUIE CNA?

0
16

Emisiune inutilă?
Mădălina Pușcalău-iar îl are invitat pe individul Adrian Moraru (director undeva, dar bun prieten al pesede, ca orice oengist care se respectă şi are nevoie de bani) care o vreme a mimat că ar avea tendinţe democratice, dar i-a trecut. În afară de faptul că ne-a spus că existau pixuri audio-video performante din 2011, că preşedintele trebuia să declare un galben primit de la Bercea, n-a spus nimic…Ironii ieftine. Nici cu Tinel Gheorghe nu-mi e ruşine. E şi un psihiatru acolo, simpatic şi chinuit la dicţie, dar nu e folosit suficient… Şerban Nicolae, un arogant sfătos şi manipulator acuză fără pic de jenă. Şi e lăsat s-o facă. Ce legătură are Cătălin Voicu, condamnat, cu toată istoria de acum? O dezbatere fără urmă de conţinut, dar cu tone de insinuări! Invitaţii ştiu tot ce au făcut timp de trei ani romii cu înregistrarea. Abia acum se vede că e o lucrare amplă rezolvată cu ajutorul inconştient al lui Mircea Băsescu. Lumea interlopă e foarte bine înşurubată în politic, în juridic, peste tot. Dacă ţipetele unor ţigani pot genera atâta vâlvă, înseamnă că e bubă mare! Şerban Nicolae a continuat să militeze contra Justiţiei, în favoarea lui Duicu, Voicu şi alţi arestaţi pesedişti…Abia spre final s-au ciocnit vederile părţilor…Ş.N. s-a înbujorat puţin, Moraru s-a mai gândit că nu dă bine să fie părtinitor până la capăt. Măgarul Nicolae a spus-o, abia la insistenţa Mădălinei, că Traian Băsescu ştia despre ce urma să se întâmple… Abia dr Tudose le-a tras-o la final afirmând că dacă Serviciile, dacă-şi făceau treaba, nu se ajungea aici, iar SPP putea destructura grupurile infracţionale care pot dăuna instituţiei prezidenţiale. Din păcate Mădălina n-a reuşit să-l ţină-n frâu pe Şerban Nicolae. De ce n-au depus plângere penală doamnele Stanciu şi Kovessy, întreabă inteligentul Moraru. Adică Bercea a luat 8 ani şi cele două doamne trebuie să-i mai dea una la cap, ca să nu se creadă că au luat şpagă de la el! Foarte tare. Deci nu se încearcă decredibilizarea Justiţiei, afirmă logoreicul Nicolae…  Cam inutilă vorbăria de azi…şi foarte puţin echilibrată! Când un invitat domină atât de net, înseamnă că moderatorul are o mică problemă!
 
Sorina Matei a avut o altă emisiune, mult mai nervoasă. A generat un atac prelungit la PDL ca şi cum Mircea Băsescu avea vreo treabă…da, dar Căpăţână, reţinut şi el pentru 30 de zile a fost cândva membru…Adevărul e că interlopii sunt peste tot şi ar fi bine să se facă curat ÎN TOATE PARTIDELE! Dar nu aşa… acuzându-l pe nefericitul Carp de ceva ce e peste puterile lui…Oare cine a finanţat campaniile partidelor? Numai băieţii cinstiţi? Mi s-a părut o emisiune cu invitaţi de dreapta, care erau puşi la zid în stilul A3..B1TV se duce la vale…
 
 
De pe pagina de FB a Narcisei Iorga, CNA
„Dupa o pauza de consultari in trupa majoritatii membrilor CNA si din care nu fac parte, s-a venit cu alta propunere, edulcorata, dar cu urmatoarea esenta: este interzisa transmiterea in direct a sedintelor Consiliului, fara acordul prealabil al CNA. Acordul se da prin vot, in situatii speciale, cu respectarea prevederilor legii audiovizualului. Opt voturi pentru. Chiar daca aceasta propunere a fost ulterioara propunerii mele de a fi transmise on line sedintele CNA pe site-ul institutiei, a fost supusa la vot in ordine inversa pentru ca asa a vrut presedintele CNA. Pentru transmiterea on line a sedintelor pe site am votat eu, Valentin Jucan, Florin Gabrea, Lorand Turos si Monica Gubernat. Laura Georgescu a votat impotriva. Va reamintesc ce am spus in postarea anterioara: a facut doar un joc de imagine atunci cand a declarat ca face probe tehnice pentru transmiterea sedintelor pe site-ul www.cna.ro. Minciuna, ca intotdeauna, are picioare scurte. Totusi, cu toata aceasta interdictie votata azi, nimeni nu poate opri transmiterea sedintei pe facebook. Valentin Jucan m-a asigurat ca va continua.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here