Van Der Graaf Generator a lansat albumul live „Merlin Atmos” – VIDEO

0
28

Van Der Graaf GeneratorFormația Van Der Graaf Generator a lansat albumul live „Merlin Atmos” la casa de discuri Esoteric Antenna. Înregistrările au fost făcute în timpul turneului european susținut de Peter Hammill, Hugh Banton și Guy Evans în 2013. Albumul conține și înregistrarea integrală a pieselor A Plague of Lighthouse Keepers și Flight (din repertoriul solo al lui Hammill).
 
Peter Hammill a declarat: „Piesa Flight a fost în repertoriul meu constant de la ultimul turneu Nord-American, în schimb, Lighthouse Keepers a fost cântată o singură dată live prin anii ’70. Ne-am luat un mare angajament atunci când am promis că o vom cânta, chiar dacă nici măcar nu o repetasem împreună.  Nu a fost ușor să o adaptăm pentru varianta de trio pentru că ea fusese gândită inițial pentru un cvartet, la vremea respectivă era cu noi și David Jackson. Așa că a fost o provocare pentru noi să găsim varianta potrivită pentru a o interpreta live acum”.
 
Albumul „Merlin Atmos” este disponibil în variantă de CD, vinyl, precum și în ediție limitată: dublu-CD care conține un bonus de 70 de minute cu piese precum Scorched Earth, Man-Erg, Meurglys III,The Songwriter’s Guild și Your Time Starts Now.
 

Tracklist

Van Der Graaf Generator Merlin AtmosCD1

 1. Flight
 2. Lifetime
 3. All That Before
 4. Bunsho
 5. A Plague Of Lighthouse Keepers
 6. Gog

CD 2

 1. Interference Patterns
 2. Over The Hill
 3. Your Time Starts Now
 4. Scorched Earth
 5. Meurglys III, The Songwriter’s Guild
 6. Man-Erg
 7. Childlike Faith In Childhood’s End

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here