Bonnie Tyler, Toto Cutugno şi alţii (ediţia 676 – 12.09.2015) – AUDIO

0
185

Bonnie Tyler 1
Bonnie Tyler

Este o ediţie specială, un Best Of generat de un vot democratic. Am propus toate interviurile noastre internaţionale pentru a fi votate. Cei interesaţi s-au implicat şi s-au născut 5 ore din 5 ediţii din ani diferiţi.
 
Dulce Pontes
Dulce Pontes

Nici măcar nu putem vorbi despre reluări în sensul clasic, ci despre selecţii. Pot preciza şi faptul că unele ore au avut parte de modificări, completări.
Sigur că nu s-a putut interveni în timpul difuzării, deoarce am lipsit motivat de la microfon, dar Iulia Radu a reţinut toate mesajele  (aproape 100) care au sosit şi-n astfel de condiţii pe toate căile ştiute.
Ian Anderson
Ian Anderson

Am găsit unele şi pe pagina emisiunii de pe Facebook. Mulţumim pentru toate, pentru fidelitate!
Garou
Garou

Veţi putea auzi interviuri cu Dulce Pontes şi Daniela Caraman Fotea în prima oră, cu Ian Anderson (omul care a insemnat şi înseamnă Jethro Tull dar care îşi permite şi o spectaculoasă carieră solo), solistul canadian Garou, Bonnie Tyler (care a primit un micro recital suplimentar), cantautorul italian Toto Cutugno (foarte iubit şi în România).
Toto Cutugno
Toto Cutugno

Finalul include un Top 7 Sentimental (aşa era la un moment dat) cu grupul Whitesnake.
Îndrăznesc să afirm că a fost un regal, o ediţie Gold! Sper să mai avem astfel de recuperări ale secvenţelor apreciate, pentru foarte numeroşii ascultători noi pe care i-am dobândit în ultimii ani!
 
Audio:

 
 
sursa: Radio România Actualităţi

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here