VASCO ROSSI SUSȚINE 4 CONCERTE PE STADIONUL SAN SIRO, DOUĂ DINTRE ELE SUNT DEJA SOLD-OUT

0
37

Este destul să-l priveşti în timpul repetiţiilor pentru concerte pentru a înţelege că este un alt om. Cu toate acestea ne spune că nu a renunţat încă la faimoşii săi pantofi roşii, și asta pentru că nu i-a fost acceptată demisia din postul de roskstar. Nu-i plac jumătățile de măsură “deși timp de doi ani am fost nevoit să întrerup turneul, dar acum am revenit deoarece cât am fost bolnav mi-am dat seama că dacă trebuie să mor, prefer să mor pe scenă și nu pe patul de spital”. Astăzi, Vasco e în mare formă. A lăsat în urmă o perioadă grea, dar ca întotdeauna a revenit în forţă. Vă va uimi cu piesele noi. Fără efecte speciale, doar cu forţa versurilor lui „sincere”, exact aşa cum este şi el.
 
„În mine este un artist nou care se naşte… dar cineva vrea să-i rupă aripile ca să nu îşi poată lua zborul…”, spune el glumind, dar e drept că nu ştii niciodată sigur dacă Vasco glumeşte cu adevărat. „Aşa că am găsit un alt mod de a mă elibera… scriu… nu doar cântece… eu scriu şi texte, îmi place pamfletul. Sunt multe gânduri care aleargă prin mine şi pe care vreau să le aşez pe hârtie… Ai dreptate când spui că eu sunt „unul care comandă ascultând”. Îmi place acest concept: a comanda ascultând. Îi ascult şi pe alţii, îmi ascult şi propria conştiinţă şi propria creativitate… Eu încerc să înţeleg să pătrund, să caut lucrurile de care am nevoie de la alţii şi să mă confrunt cu acestea. De când am descoperit computerul mă distrez la nebunie pentru că pot să-mi scriu mai uşor gândurile şi pot să dialoghez pe Internet cu oamenii”, a declarat Vasco Rossi într-un interviu.
 
Dar el nu comunică cu fanii doar din spatele computerului. O face și direct, privindu-i în ochi. Bunăoară, pe 29 ianuarie s-a întâlnit cu zeci de adolescenți (membri ai fan-clubului oficial), care îi ascultă muzica și îl privesc ca pe un zeu. A fost un fel de curs distractiv despre muzică și viață. Vasco le-a explicat semnificația versurilor pieselor lui, le-a vorbit despre experiențele sale de viață, a glumit cu ei. Aceste întâlniri au devenit un fel de tradiție, iar fanii le așteaptă cu sufletul la gură.
 
Recent, Vasco Rossi a lansat un nou single: „Cambia-menti”, în care vorbește despre schimbări, despre viață. În doar 3 săptămâni e la lansare, piesa a trecut de 1.300.000 de vizualizări!
 
 
Pe 25, 26 și 30 iunie, Vasco Rossi își așteaptă fanii pe Stadionul Olimpic din Roma. Seria de concerte continuă la Milano pe 4, 5, 9 și 10 iulie pe stadionul San Siro. Biletele au prețuri cuprinse între 41,40 euro și 190 euro. Evenimentul a fost declarat sold-out pentru 4 și 5 iulie. Între noi fie vorba, atât Stadionul Olimpic din Roma cât și San Siro din Milano, au o capacitate de 82.000 de locuri.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here