Secretele numerelor – La concret- FLORIAN PITTIS – articol de Lamia Beligan (1993)

0
353

Articol semnat de Lamia Beligan, publicat în Pop Rock & Show, nr. 12/martie 1993

Florian Pittis are un numar de expresie favorabil carierelor artistice. Farmecul, spiritual conciliant, simtul frumosului si sentimentalitatea sunt determinate in conturarea personalitatii sale. Exista tendinta de a fi indecis. Planul sentimental este protejat de soarta. El isi doreste sa placa, sa fie iubit, iar senzualitatea sa este exacerbata. Echilibrul general depinde, adesea, de echilibrul sentimental. Simtul responsabilitatii dezvoltat si capacitatea de adaptare il fac, atunci cand se uneste pentru totdeauna, sa se ocupe de caminul sau si sa aiba spirit de familie. In ceea ce priveste munca, Florian nu debordeaza de activitate si ii lipseste, uneori rigoarea. Este foarte dotat pentru tranzactii si acorduri, gratie spiritului sau conciliant. El isi asuma responsabilitatile si cauta armonia in toate felurile existentei. Numarul activ si cel ereditar dau, in plus, personalitatii sale: originalitate, inteligenta, abilitate si creativitate. Excesul de 9, confirma emotivitatea si seriozitatea sa. Exista un real interes pentru cei din jur, pentru probleme umane. Natura sa idealista se afla in contrasens cu lumea in care traim. Altruismul si devotamentul sau merg pana la uitarea de sine. Numarul intim- 7- dezvaluie dorinta de independenta si de actiune individuala precum si o viata interioara complexa. Numarul de realizare-8- indica o atitudine franca si directa in raporturile sociale, calitati certe de autoritate si de stapanire. Pe de alta parte insa, eforturile subiectului trebuie indreptate catre aspectele materiale ale existentei. Dat fiind numarul 8 absent, el va cunoaste esecuri sau pierderi… Prima vocala “i” denota o mare emotivitate si sensibilitate. Planul cerebral si creativ este important, dar planul intuitive este net secundar. Literele apartinand domeniului fizic sau concret sunt absente, ceea ce inseamna ca el are nevoie sa fie ajutat la nivelul realizarilor concrete. Lipsa numerelor materiale (4 si 8) in graficul numelui este semnificativa: munca si eforturi sunt necesare pentru a gasi un echilibru material. Drumul de viata este unul extrem de rar (22). El vizeaza oameni cu calitati exceptionale, favorizeaza proiectele de cel mai inalt nivel. Drumul de viata simbolizeaza inteligenta superioara si un interes universal.
Este important de precizat ca de cele mai multe ori se ia in considerare drumul de viata numarul 4 in loc de 22. De aceasta data, absenta lui 4 arata faptul ca pentru a se impune, Florian trebuie sa lupte. Chiar si ziua de nastere sub influenta aceluiasi 4, implica munca si productivitate, realizari durabile, viata constructive si stabilitate materiala. Luna nasterii a carei vibratie influenteaza prima perioada a vietii, confirma instabilitatea, schimbarile si activitatea. Numarul anului de nastere- 17- indica implinirea sperantelor ce privesc realizarile si puterea personala. Numarul 7 ii este favorabil (success, ajutor extern, sansa). Numarul unic 10, este numarul care protejeaza artistii si calatoriile.
Anul personal 9, marcheaza sfarsitul unui ciclu de 9 ani, deci este un bilant si de preparare pentru noul ciclu care va incepe in 1994. In general este un an bogat in emotii si generator de tensiuni nervoase. Pe plan professional, succesul este favorizat. Desavarsirea unui proiect, multa vreme preparat. Incetarea unei activitati sau o posibila schimbare de munca. Relatii de afaceri cu strainatatea si un an propice unei calatorii in strainatate. Pe plan sentimental, puternice vibratii de conflicte, putand antrena un divort. Necazuri cauzate de o relatie sentimentala ascunsa. Emotii si tensiuni in camin. Sanatatea trebuie supravegheata, datorita posibilelor probleme (risc de boala sau accident). Desigur, e preferabil sa nu inceapa onoua activitate anul acesta ci sat ermine ceea ce este in curs sis a astepte anul urmator.

1 COMENTARIU

  1. […] Secretele numerelor – La concret- FLORIAN PITTIS – articol de Lamia Beligan (1993) var addedComment = function(response) { //console.log('fbComments: Caught added comment'); //console.log('fbComments: Making AJAX call to update Facebook comment count'); $.post('http://andreipartos.ro/wp-content/plugins/facebook-comments-for-wordpress/facebook-comments-ajax.php', { fn: 'addComment', xid: 'hgPHoozzGWOYnrL_post14152' }, function(resp) { if (resp === 'true') { //console.log('fbComments: Updated and cached Facebook comment count for post with xid=hgPHoozzGWOYnrL_post14152'); } else { //console.log('fbComments: FAILED to update Facebook comment count for post with xid=hgPHoozzGWOYnrL_post14152'); } }); //console.log('fbComments: Making AJAX call to send email notification'); $.post('http://andreipartos.ro/wp-content/plugins/facebook-comments-for-wordpress/facebook-comments-ajax.php', { fn: 'sendNotification', xid: 'hgPHoozzGWOYnrL_post14152', postTitle: 'FLORIAN PITTIS- O DISCUTIE PORNIND DE LA KM 0 – Interviu de Andrei Partoș', postUrl: 'http://andreipartos.ro/florian-pittis-o-discutie-pornind-de-la-km-0-interviu-de-andrei-partos/' }, function(resp) { if (resp === 'true') { //console.log('fbComments: Sent email notification'); } else { //console.log('fbComments: FAILED to send email notification'); } }); }; FB.Event.subscribe('comments.add', addedComment); […]

  2. […] Secretele numerelor – La concret- FLORIAN PITTIS – articol de Lamia Beligan (1993) var addedComment = function(response) { //console.log('fbComments: Caught added comment'); //console.log('fbComments: Making AJAX call to update Facebook comment count'); $.post('http://andreipartos.ro/wp-content/plugins/facebook-comments-for-wordpress/facebook-comments-ajax.php', { fn: 'addComment', xid: 'hgPHoozzGWOYnrL_post14159' }, function(resp) { if (resp === 'true') { //console.log('fbComments: Updated and cached Facebook comment count for post with xid=hgPHoozzGWOYnrL_post14159'); } else { //console.log('fbComments: FAILED to update Facebook comment count for post with xid=hgPHoozzGWOYnrL_post14159'); } }); //console.log('fbComments: Making AJAX call to send email notification'); $.post('http://andreipartos.ro/wp-content/plugins/facebook-comments-for-wordpress/facebook-comments-ajax.php', { fn: 'sendNotification', xid: 'hgPHoozzGWOYnrL_post14159', postTitle: 'Vali Sterian, Moţu Pittiş, Andrei Partoş şi Radu Sava despre The Rolling Stones de la Budapesta (1995)', postUrl: 'http://andreipartos.ro/vali-sterian-motu-pittis-andrei-partos-si-radu-sava-despre-the-rolling-stones-de-la-budapesta-1995/' }, function(resp) { if (resp === 'true') { //console.log('fbComments: Sent email notification'); } else { //console.log('fbComments: FAILED to send email notification'); } }); }; FB.Event.subscribe('comments.add', addedComment); […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here