VICTORII, FAKE NEWS, MOȘTENIRI GRELE 15.11.

0
105

BUCURIE LA U21

România a bătut cu 4-1 Finlanda. Toate golurile înscrise de Mihăilă. Nivelul jocului n-a fost prea sus, adversarul destul de modest. Victorie importantă, fără îndoială. Decebal Rădulescu l-a comparat pe marcator cu Ronaldo. Așa minți luminate n-a mai avut presa de multe decenii.

TURNEUL ATP DE LA LONDRA MERITA MAI MULTĂ ATENȚIE

Roger FedererPartide de tenis de cea mai bună calitate transmise de DigiSport. Federer, Nadal, Djokovic, Tsitsipas, Zverev, D. Thiem, Medvedev... D. Thiem a pierdut o partidă cu Belettini, dar merge mai departe. În grupa lui mai erau Djokovici și Federer care s-au întâlnit de 49 de ori. Thiem i-a bătut pe amândoi. Federer a trecut aseară de Djokovici în două seturi și va juca în semifinale.

DE CE VREA VIORICA LA TVR?

A repetat-o de 4-5 ori. Pentru că vrea să fie văzută de toată lumea, de diaspora…Nu i-a zis nimeni că TVR e sub locul 10 la audiențe, că nu se mai uită de mult toată lumea? E de înțeles că preferă un canal, al cărui buget a depins strict de semnăturile premierilor ultimilor ani. Are moderatorii ei preferați acolo! Mai un tenis de masă, mai o glumă cu barbă…

FAKE NEWS PROMOVATE DE TELEVIZIUNI

După promovare, vine critica și negarea. Faza cu presupusa cască din urchea candidatului Iohannis a fost rușinoasă. Nu știu dacă avea vreo relevanță pentru că omul a vorbit liber, destul de lemnos, a mai și glumit, dar nu avea nevoie de sufleur în context. Dăncilă a citit replici scrise rapid de consilierii ei, după care a răspuns la întrebări, pe care numai ea le auzea. Treptat ajungem la concluzia că nu mai vrem dezbatere între candidați…La Digi24 s-a discutat (pe 14.11) apăsat și sever despre astfel de mizerii. Fake News la nivelul unui Președinte în funcție trebuie taxate dur. Madam Firea a postat pe pagina ei…Poate că ar trebui întrebată de unde i-a venit ideea sau imaginea!

AM ÎNȚELES, S-A FURAT! ȘI?

La fiecare schimbare de guvern sau guvernare auzim ceva despre crunta, greaua moștenire. Azi a ieșit Florin Cîțu, finanțistul liberal și ne-a oferit cifre alarmante. Ce a lăsat PSD-ul, încurcă mult existența noastră a tuturor. Nu intru în amănunte. Omul a spus că guvernul a furat. În 30 de ani, a fost vreun ministru, guvern, echipă guvernamentală care a plătit? S-a făcut vreodată anchetă reală? Nu la pușcărie-i vreau. Să le ia averile și să-i pună să returneze tot ce au ”furat”! Altfel, să ne mai lase toți cu eternele acuze, cu pesimismul, cu lozincile. 3 ani de zile a fost invocat și criticat Guvernul Cioloș. Sunt convins că fără acoperire. Acum stăm alți 3-4 ani ca să auzim despre jafuri fără vinovați? Guvernele Grindeanu, Tudose, Dăncilă nu pot fi responsabilizate, puse la plată? Sau e un joc de societate al politicienilor de toate culorile? La Realitatea Plus invitații, tineri politicieni, cereau implicarea justiției în poveștile cu deficitul, bugetele paralele,minusurile declarate de noul guvern. * Cristoiu, invitat la Denise Rifai a aberat în voie. L-a atacat pe Cîțu deși omul vorbise pe cifre, a dat lecții jurnaliștilor și le-a spus ce întrebări să-i adreseze lui Iohannis, a zis că ar merge la întâlnirea presei cu acesta dacă-l sună personal, nu prin Rareș Bogdan (cine-i Rareș ăsta, întreba marele și unicul presar al țării), a zis că nu interesează Dăncilă, deși e evident un fan devotat al acesteia, e supărat că n-a avut parte de un interviu cu Iohannis (acesta n-a acordat interviu nimănui, fapt care mi se pare total aiurea și mie). Nu se duce la vot! Un minunat exemplu de civism! 

LUAT CU DUBA DUPĂ MECI

Marius Baciu, acuzat de luare de mită, de părintele unui fotbalist de-al său, a fost luat de mascați după o partida din Liga secundă. Comentariile de la DigiSport Matinal cu Falemi și Mihai Georgescu (Bere Gratis) invitați, au frizat penibilul. Despre Filoti nu pot să spun decât că nu le are cu meseria de moderator. El nu știe că există prezumția de nevinovăție? Îl deranja doar modul în care a fost ridicat omul? Culmea, seara era liber. În studio se mai afla și Narcis Răducan, redevenit analist, după plecarea de la FCSB.

DANIEL PANCU SUPĂRAT PE PRESĂ

S-au scris despre el și Florin Manea  (tot de la Rapid) minciuni. E decis să afle de unde vin zvonurile și să dea în judecată ziarul sau jurnalistul. Aș vrea s-o văd pe asta!

STAȚI AICI! REVENIM! RĂMÂNEȚI AICI!

Cât de grea e politețea la teve? De ce așa imperativ? Dacă spui ”Vă invit să…”, ”Vă rog să…” nu mai luați salariu? Ia zi Prelipceanu &Co?

10 AUGUST DESECRETIZAT

Ministrul de Interne, M. Vela,  anunță că Raportul a fost declasificat. Raportul ajunge la DIICOT. Fiind anchetă penală în derulare, datele din Raport pot fi folosite dar nu pot fi făcute publice. Ministrul Vela nu-mi spune mare lucru, mi se pare rigid, lemnos, cu un smile fals pe față. Ne-a asigurat că deciziile lui vor fi bune! Pe B1 TV același ministru a zis ceva mai mult. Rogozan la Realitatea Pluș continuă să monologheze prost și partizan. Evident îi dă dreptate lui Cristoiu. Băiatul de stânga e supărat pe Iohannis, uneori motivat. Nu ești angajat la niciun partid? Ești angajatul unuia care intră și iese din partid.Mereu același. Un singur lucru îl știe superindependentul Rogozan: îl urăște pe Băsescu! Cu ce ocazie? La orice oră! Rogozanu are nesimțirea să afirme că un ziarist de dreapta a lansat fake-news cu casca.

GABRIELA FIREA FACE PRECIZĂRI DESPRE CĂLDURĂ

RADET în faliment. Se vor înlocui conducte vechi de 50 de ani. Salariații RADET vor fi angajați la Termoenergetica (Companie Municipală). Furnizarea agentului termic nu va înceta nicio zi. Unii a construit mall-uri pe CET-uri. Au dispărut două CET-uri din cele 6 din București.Oare cine le-a aprobat așa ceva? Cine a fost înaintea ei la Primăria Generală? A negat că ar folosi banii din Sănătate la Concerte. Îmi făceam griji că va spune adevărul.

ANA BIRCHALL A DAT REPLICĂ

Dăncilă a criticat-o, a dat-o afară din PSD, fosta ministră a replicat pe FB. MCV n-o laudă pe Dăncilă așa cum a afirmat , ci din contră. I s-a reproșat că a vorbit despre legile Justiției și Birchall a întrebat despre ce putea vorbi, dacă nu despre domeniul pe care-l conducea. Birchall este percepută, în continuare ca omul PSD, așa că nu-i văd o carieră politică prea curând.

TUDOREL TOADER LUAT DE APĂ, LA VENEȚIA?

Ar cam fi cazul ca acest domn să fie scos de peste tot. A poluat lumea juridică destul și n-a pățit nimic. Se pare că nici Comisia de la Veneția nu-l mai agrează. Prea repede-l uităm pe profesorul care apărea zilnic la teve și dădea lecții jurnaliștilor.

DĂNCILĂ N-A ADUS CEASUL

Doamna V.V.D. a promis că ne arată ceasul care nu ar valora 20.000 de euro, ci sub 5000. Deși apare foarte des, nu cred că vom vedea prea curând valorosul cadou de la soțul iubitor. Doamna cu 4 case ne-a lămurit că două sunt moștenire, fiind singură la părinți. Dacă tot sunt atât de importante averile candidaților, n-ar trebui verificate de specialiști?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here