VINERI DIMINEAŢA

0
40

După Revelionul Artiştilor e greu să te trezeşti, deşi e cineva în casă care cere DuckTv de la ora 8,00! A fost frumos, plăcut, o atmosferă naturală, de fotografii, amintiri, comunicare, papa bun, lichide multe, papanaşi imenşi. Dacă nu era fum înfiorător, era perfect. Am înţeles că localul e patronat de Ilie Dumitrescu… E foarte bine aranjat… Felicitări merită Roart ASBL-Belgia, adică Mona Mihaela Trifu! Ea s-a zbătut şi a reuşit să genereze această joi inedită. Mulţumim! Voi mai scrie despre eveniment, o va face şi Iulia, când adunăm şi fotografiile.
La Antena1, la ştiri, s-a spus ceva despre Revelion, dar total aiurea. E de neînţeles cum se procedează la astfel de emisiuni. Dacă tot ai avut echipă la faţa locului nu poţi da o ştire, măcar corectă? S-a spus că de buna dispoziţie a invitaţilor s-au ocupat Bodo şi colegii săi de la Proconsul, ceea ce e absolut fals. El a venit destul de târziu şi a cântat 2-3 piese. A fost cu el Robert Anghelescu. Cu succes remarcabil. S-au amintit şi alte două nume care ar fi cântat: Mircea Vintilă şi Leo Iorga. Primul a fost, al doilea n-a putut veni, în schimb au cântat Jul Baldovin, Gina Pop, Marian Filip, PhenomenOn, Barock, Krypton (varianta unplugged) şi fireşte, gazda, Mihaela Trifu! Au mai fost şi alţii… De ce să ne mirăm că în domeniul social, economic, politic apar ştiri trunchiate, mincinoase, manipulatoare, dacă şi la o distracţie nevinovată se procedează astfel?
 
P.S. Pe lângă artişti, au fost prezenţi jurnalişti, echipa de la Radio 3 Net, prieteni ai artiştilor, părinţi, soţi, iubite şi fireşte, întreaga familie Patzaichin.
 
 
NEPLĂCUT, DAR RĂU DE TOT!
 
Am auzit decalaţia lui Gh Frunda privind vizita unui oficial american la Bucureşti. Cică nu suntem „colonie americană”, zice consilierul de etnie maghiară al premierului. De multe ori am scris că Frunda e un ungur vândut şi oportunist. Radu Popa e deputat, dar şi consilier a premierului. Este ilegal, din câte ştiu, dar şi din cele spuse de Cristian Preda (exclusul din PDL). Şi Popa a spus câteva prostii.Premierul a atacat o decizie a Justiţiei. Asta e marea bubă! Unde e independenţa Justiţiei? Asta i-a iritat pe americani! Acolo NIMENI nu comentează deciziile Justiţiei!
Noul şef al CSM, Adrian Bordea este un bradipsihic cu discurs (mult spus) alambicat, confuz, de pe vremuri… Omul mimează transparenţa, dar nu spune nimic. Nu-l suspectez de prea multă inteligenţă…poate mă înşel, dar în scurt timp ne vom lămuri! Omul nu poate încheia propriile fraze…n-are vorbele la el…Dacă astfel de oameni ajung în funcţii de decizie, atunci putem anticipa ce ne aşteaptă!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here