VINERI, PE FUGĂ…

0
19

watching tv 2 a*Revăd meciul Franța -Germania. Câte greșeli au făcut nemții, câte ratări! O campioană mondială care putea mai mult. Franța a profitat de orice ezitare (marele portar Neuer a gafat teribil) și a punctat. Arbitrii au fost amabili cu gazdele. Ne putem mândri că am pierdut de la echipa care poate lua titlul. Antoine Griezmann este eroul echipei Franței. Am ajuns să țin cu Portugalia în finală!
*Serena Williams continuă să nu aibă adversare pe măsură (a jucat 50 de minute în semifinală) și va juca finala cu Angelique Kerber (a eliminat-o pe Venus cu 6-4, 6-4).
*TVR1 se adaptează, nu evoluează. Dimineața la știri se vorbea despre un viol, o crimă de acum 12 ani, un dosar care se redeschide pe undeva, prin țară. Aceasta este o informație de interes public?
* Suntem anunțați că vor crește prețurile la alimente, deși TVA a scăzut ! Se discută despre asocierea fermierilor. Urmează colectivizare de tip nou? Legea cooperativelor e pe rol. Daniel Constantin, fost ministru al agriculturii, explică. N-am înțeles cu ce ne-a ajutat pe noi, dar pe producători, pe comercianți TVA-ul redus i-a ajutat sigur.
* Citirea lunară a contorului umflă factura de lumină! Digi24 nu ne-a spus și cum altfel să procedăm!
* Scandalul din fotbal va continua. Florin Prunea susține că s-au comis ilegalități, că C. Daum n-a fost instalat în condiții normale, că oamenii din Liga Profesionistă nu vor jucători de 21 de ani (obligatoriu). Aparițiile lui Becali continuă să enerveze și să genereze confuzie. Periodic se exprimă și Mircea Sandu , Mitică Dragomir, aflați încă în libertate. Mitică e convins că nimeni nu se poate atinge de Burleanu, oricâte greșeli sau abuzuri ar comite!
* La Dallas mai mulți polițiști au fost împușcați mortal, alții au fost răniți.  Se presupune că e vorba de o răzbunare rasială.  CNN informează că au fost uciși 5 polițiști, iar 6 sunt răniți. Șeful Poliției susține că au fost doi lunetiști. 3 suspecți au fost reținuți.
Federer n-a putut trece de un alt ”servitor”, Milos Raonici. Adică servește foarte bine și puternic. În setul 5  Federer s-a accidentat așa că n-a mai putut alerga. Un adevărat artist al tenisului s-a oprit în semifinală. Raonici, cu 10 ani mai tânăr, merge în finală unde va juca, probabil, cu Murray!
* S-a vorbit mult despre Summit-ul NATO de la Varșovia, implicații, efecte, urmări.
Ioana Mincă, o junioară de-a noastră a ajuns în sferturi la dublu alături de o fată din Norvegia la Wimbledon. Am urmărit partida pe Digi Sport3. Multe greșeli, figuri, lipsă de concentrare. Au pierdut cu 2-1, dar puteau căștiga cu o altă atitudine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here