VIORELA FILIP vă propune două tinere talente: Theo Constantin și Maya (Miruna Popescu) – VIDEO

0
158

Maya
Maya

Articol de Iulia Radu
Ieri vă vorbeam despre „mașinăria de spălat creiere” din industria muzicală românească. Astăzi, ne întoarcem la MUZICĂ adevărată. Viorela Filip ne-a propus două nume noi: Theo (10 ani), studiază percuția și canto muzică ușoară și a câștigat deja Discul de Aur la Top hit PARADE din Germania, și Maya (Miruna Popescu, eleva Viorelei Filip), care a câștigat un concurs de muzică organizat la Las Vegas, unde au participat alți 1.500 de concurenți (americanii au adoptat-o deja, așa că în februarie va merge în SUA pentru câteva concerte și pentru a înregistra piese).
 
Despre Theo am găsit deja un articol, publicat pe Torchlight Talent (site în limba engleză) și iată ce am aflat.
 
Theo Andrei Constantin (600 x 600)
Theo

Theo s-a născut la București în 2005. A început să studieze pianul de la vârsta de 5 ani, iar de la 7 ani a început să ia studii de canto (secția pop): „Când a murit Michael Jackson în 2009, eu aveam aproape 5 ani. Știrea a fost la toate posturile de radio și de TV din România. Îi auzeam piesele peste tot. Mi-am întrebat părinții despre el și apoi am început să îi urmăresc videoclipurile, să aflu mai multe despre om și despre artist. Acestea au fost primele mele lecții de canto. Așa am învățat limba engleză. Apoi am început să ascult muzică rock, balade rock, care-mi plac foarte mult. Au ceva special, un feeling special”.
Theo are deja un producător, alături de care încearcă să creeze muzică și videoclipuri care să exprime mesajul dorit de artist. Are în repertoriu atât piese proprii cât și coveruri. „Fiecare piesă are propria ei istorie și este inspirată din viața reală. Eu sunt o persoană timidă și de obicei nu vorbesc prea mult, tocmai de aceea consider că muzica mea vorbește pentru mine. De exemplu, cel mai recent single al meu, „I’ll Be Your Hero”, are un mesaj social clar: cei care au posibilitatea să îi ajute pe copiii orfani sau săraci, să o facă. Acei copii au nevoie de un erou. Muzica mea are un mesaj pozitiv, este despre adevăr, iar piesele mele au un final fericit”, a declarat Theo.
Mai jos puteți asculta piese cu Theo și Maya.
 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here