VIORICA CU TELEFONUL PE NOPTIERĂ, LUDOVIC JOACĂ MONOCOLOR

0
91

*Viorica Dăncilă vrea să-l suspende pe Iohannis. Și insistă. La Starea Națiunii (Prima TV) a făcut Dragoș mișto de ea. V.V.D. a declarat, la minunatul Bogdan Chireac (morsa presei de la DCNews), că doarme de 20 de luni cu telefonul pe noptieră. Nasol. Eu îl țin acolo de când am mobil și n-am ajuns așa de sus. *Firea a trecut la atac împotriva lui Orban, Bucureștiul poate aștepta. Mai facem un cros, mai blocăm orașul, mai punem niște taxe și gata, vine iarna peste noi și încep scandalurile. *M-am bucurat să-l văd pe Cristian Diaconescu intervievat decent de Dragoș Pătraru.

*Vine sau nu vine mașina aia germană în România? Unii zic că din cauza celor de la PPE nu vine. Volkswagen ar putea genera cam 4 mii de locuri de muncă aici sau în Bulgaria. Sau unde este bine pentru firmă. Situația e confuză. La B1TV s-a încercat o lămurire, dar vehemenții nu au reușit să facă lumină. Garanții guvernamentale cine să dea? Un premier demis? Viorica îi acuză pe liberali, inclusiv pe Iohannis. Investiția de un miliard de euro generează oferte de tot felul.

 

  • Handbal fete la TVRHD. CSM București joacă în sala Rapid și se chinuie cu Dunărea Brăila. Greu de imaginat câte greșeli fac fetele de la CSM. Musafirele au condus permanent. Au jucat bine și adesea spectaculos. În min 42 era 21-22… Apoi s-a ajuns la 33-26... Perianu și-a revenit pe parcurs, dar și colegele ei. Dunărea a căzut fizic. *În Sala Polivalentă, în competiție externă, echipa s-a mișcat mult mai bine. A trecut ușor de MKS Lublin (35-19). Linnea Torstensson e remarcata partidei. A dat 5 goluri și a mai ratat alte 5-6. În Grupa B stăm bine, semn că schimbarea de antrenor a contat.
  • Am aflat de ce a jucat așa de puțin Iulia Dumanska la SCM Rm. Vâlcea. Era accidentată și nu s-a antrenat. Chiar și cu două înfrângeri, Vâlcea se poate califica în Main Round. Poate că pe 1 noiembrie, după partida cu Buducnost, treburile se vor lumina și acolo.
  • În Cupa EHF au rămas fetele de la Corona Brașov și Măgura Cisnădie
  • La băieți, Dinamo merge bine. A terminat la egalitate în deplasare cu Wisla Plock și n-a pierdut deocamdată niciun meci internațional. E pe primul loc în Grupa D în Liga Campionilor. Acasă numai de la Steaua a luat bătaie la un gol.

 

  • TVR2 are o nouă emisiune moderată de Liana Stanciu. I-am zărit pe Vladimir Găitan și Andrei Păunescu invitați, apoi Marian Drăgulescu (despre cea de-a 5-a aventură olimpică). Formatul pare decent și așezat (la propriu).Nu mă pronunț după o singură vizionare. * Și Nadine are o emisiune și vorbea despre stima de sine cu Amalia Năstase. Văd că fidelitatea e la loc de cinste în TVR. Fosta elevă a Școlii vedetelor dispăruse de tot.

B1TV are emisiunea percutantă, despre care am mai scris, cu Radu și Răzvan. Comentariile, privind desemnarea lui Orban, premier, sunt necesare. Și le-am auzit peste tot. Dar aici au și umor. S-a declanșat acțiunea ”Salvați pilele și beizadelele” la Guvernul demis Dăncilă. E grav și revoltător.

Cristoiu la RealitateaTV e convins că guvernul Orban va compromite dreapta. Marele analist afirmă că guvernul va trece „cântând”, că n-a prea fost corectă prezența lui Orban la Cotroceni. Nimeni nu se gândește la un guvern de uniune națională pentru un an, așa cu sugera corect Cornelia Lalu. Cristian Pârvulescu e mai optimist. Dacă Iohannis va câștiga, va merge și guvernul, sau se va ajunge mai ușor la anticipate.

Simona Halep a zburat până la Cluj cu pilotul Țiriac. A devenit cetățean de onoare și acolo.Primarul Emil Boc a fost din nou pe fază! Acum Simona e așteptată la Turneul Campioanelor.

Atacurile la Dan Barna s-au întețit. Rise Project a făcut dezvăluiri. CTP nu e de acord cu faptul că USR-PLUS refuză să se implice în guvernare. *USR anunță că ar putea vota împotriva guvernului. *Nu toți vor alegeri locale în două tururi.*

V.V. Dăncilă la B1Tv repetă de 3-4 ori aceleași fraze, indiferent de intrebare. De fapt nu răspunde decât la ce știe. Silviu Mânăstire a fost extrem de amabil și ponderat. E o candidată la prezidențiale.

La Digi24 discuție cu Barna și alții. El insistă pe anticipate orice ar fi. Prelipceanu a formulat întrebări clare. Răspunsurile nu prea erau. USR vrea să fie guvern interimar care e al PSD, dar nu vrea nimic ferm pentru România. Vrea categoric să ne scape de PSD pe termen lung. *Pe  21.10 am aflat de la un userist că se dorește guvernul Dăncilă încă 6-7 luni.

Alde declară că nu vrea guvern cu vreun om de-al lui Băsescu. Buba la cap a lui Tăriceanu nu trece, crește. Tocmai el, care a fost adus în fruntea guvernului portocaliu de Băse?  * Fiecare cere altceva. Iohannis a anunțat doar 3 priorități (puține și pe termen scurt de tot) și nu li se pare o.k. celor de la USR. E și un domn din PSD care spune că România are nevoie de guvern. Nu s-au dus la Cotroceni pentru că nu li se pare că Președintele ar fi imparțial. Nici nu e.

*Un nene cu aer superior de impresar-sforar explica de zor la DigiSport Matinal (22.10) în emisiunea lui „Șușotilă” Filoti (mă obligă să dau volumul mai tare de câte ori oftează sau gângurește ceva) că antrenorii trebuie să mai închidă ochii la abaterile jucătorilor. Dădea exemple cu Ronaldo, Messi, Best și alții din istorie, dar se referea la Tamaș și Mirel Rădoi. Să nu ai simțul penibilului devine un obicei la Digi? Ce jucător fantastic are fotbalul nostru ca un antrenor să-i accepte fițe, figuri, abateri, mitocănii? Și când a funcționat toleranța ce a ieșit?

USR nu are mandat să scoată țara din criză, declară Dan Barna. Dar s-o bage are? Eu nu prea înțeleg ce joc face acest partid tânăr și ”intelectual”. Le-a pasat responsabilitatea lui Iohannis și Orban.

Eugen Tomac a făcut declarații concise după întâlnirea de două minute cu Orban. PMP n-a fost invitat la guvernare (pentru că se supără Tăriceanu, Dragnea , Ponta)  iar propunerile legislative au fost respinse. Orban vrea guvern monocolor? Îl va avea, dar degeaba!

Național TV mai are vreo emisiune? Eu nimeresc acolo de fiecare dată la reluările cu Grupul Vouă. La orice oră! ”E cam tâmpițel, pentru că e făcut la beție”…la ora 14,00 .Și altele asemenea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here